Digitürk üyeliğinizi yaptırmak artık bir hayli kolaylaştı. Hele Digitürk tarafından sağlanan avantajlı kampanyalar görüldüğünde karar vermekte sıkıntı yaşayanlarda hızlı hareket etmeye başlıyor. Üyeliğinizi başlatmak için ise Digitürk tarafından pek çok yol sağlanıyor. Bunlar arasında yurdun dört bir yanına dağılmış olan Digitürk bayileri başta geliyor. Hem Digitürk Müşteri Hattı telefon ile aranarak hem de internetten de faydalanma imkanınız var. İnternet üzerinde bir web sayfası olarak yeni abonelik digitürk başvuru noktası da bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

Türkiye’de dijital yayıncılık alanında en köklü kurum olan Digitürk, artık Turkcell Superonline ortaklığında internet hizmetleri veriyor. Üstelik bu hizmetleri verirken Digitürk ayrıcalıklı kanallar indirimli olarak izleme olanağını veriyor. Abonelik işlemini başlatacakların yerinden bile kalkmasına, telefonla bir yeri aramasına gerek bırakmadan internet üzerinde yeniabonelik.net sitesi hizmet veriyor. Bu siteyi ziyaret edin ve iletişim bilgilerinizi bırakın. Kısa sürede Digitürk dünyasına geçmenizi sağlayacak kişi ile konuşuyor olacaksınız ve üyeliğiniz hemen başlatılacaktır. Digitürk üyeliğiniz ile sizlerde ülkemizde en iyi film, dizi, belgesel, spor kanallarından seçtiğinizi izleme keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. Artık Türkiye’de Digitürk Moviemax kanalları sayesinde pek çok filmi ilk olara siz izleyeceğiniz gibi, bu filmlerde gişede hasılat rekorları kıran ödüllü filmler olacaktır. Üyeliğiniz için Digitürk Film Paketi seçiminizle beraber dünya yıldızlarının son çıkan filmleri artık TV başında izlenebilir duruma geliyor.  TV başında geçireceğiniz zamanlarla artık sinema salonlarını dahi aramayacaksınız. Digitürk Dizi Paketi seçiminiz, sizi dünyanın taip ettiği dizi serilerine ulaştıracak ve EMMy ödüllerini toplamış pek çok diziyi Türkçe, altyazı yada orijinal dil seçenekleri ile takip edebileceksiniz. İzleyeceğiniz diziler ile Türk dizilerini unutmaya hazır olmalısınız. Belgesel kanallarında da Discovery Channel, National Geographic gibi pek çok ünlü dünya kanalı sizlerin izlemenize açılacaktır. Digitürk, eğlence ve çocuk kanallarında da size en iyilerini sunuyor. Digitürk üyeliğinizi yeni abonelik web sitesi üzerinden yaptırmanız için Digitürk Spor Paketleri de bulunuyor. Digitürk Türkiye’de futbolun kalbinin attığı Lig TV kanallarını izlemenize olanak sağlıyor. Futbol tutkunlarını her hafta takımlarının maçlarını izlerken Lig TV başında bulabileceksiniz. Sadece büyük takımların değil tüm Süper Lig ekiplerinin taraftarları digitürk taraftar paketi seçeneği ile bu keyfi evinin rahatlığında yaşamaya hemen başlayabilir.

Digitürk dünyasına üye olmanız için bayi, telefon gibi yöntemlerden çok daha kolay bir yol yeniabonelik.net sitesi üzerinde sizlere sunuluyor. Açıklayıcı bilgilerden Digitürk ve paketleri konusunda bilgiler alıp kampanya detaylarını görebiliyor ve ona göre seçimlerinizi rahatça yapabiliyorsunuz. Digitürk üyeliğiniz öncesinde fiyatlar, izleyebileceğiniz kanallar, satın aldığını Digitürk paeti ile elde edebileceğiniz haklar site üzerindeki bilgilerden öğrenilebilir. TV izlemelerinizi daha kaliteli hale getirecek olan Digitürk ile tanışmak hiç bu kadar kolay olamamıştı.