Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

 Yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar dileyen Vali Kızılcık, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörün Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan istifade etmeleri gerektiğini ifade ederek, “Yeni yönetiminizin Trabzon’umuza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşadamlarımıza devletimiz yatırım yapmaları için de gerekli kolaylıkları sağlıyor. Bizde Trabzon’umuza yatırım yapacak bütün işadamlarına elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bizim için çok önemli bir fırsat. Avrupa Birliği’nden de zaten projeler alıyorsunuzdur. Turizm sektöründe kalkınma ajansımız ile birlikte çok önemli duyurulara çıktık. Çok önemli projelere de destek olduk. İl Özel İdaremiz tarafından hazırlanan birkaç restorasyon projemiz vardı. Bunların ihaleleri de gerçekleşti. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızın ve özel sektörümüzün bu tür projelerden istifade etmeleri gerekiyor” dedi.

 Yönetim kurulunda birkaç değişiklik yaptıklarını belirten KARGİD Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, Trabzon ve ülkemize faydalı işler yapmanın gayretinde olacaklarını dile getirdi.