Dolar şu kadar oldu aman ülke battı, Euro şu kadar düştü aman dikkat. Mesela “Geçen gün sterlin 4 lirayken şunu aldım da aman şimdi sterlin 3 lira oldu yandım ben!” gibi muhabbetleri Türk milleti olarak iyi biliriz. Tabi bunlar olurken döviz kurlarının ne kadar önemli olduğunu da unutmamak lazım çünkü bu muhabbetlerin temel veri kaynağı dövizlerin güncel durumudur. Kısacası herkese lazım olan döviz kurlarını internetten takip edebileceğiniz harika bir siteden bahsedeceğiz ve incelememizi aşağıda paylaşacağız.

Döviz Kurları

Serbest piyasa döviz başta olmak üzere merkez bankası ve diğer bankaların döviz kuru verileri birbirlerinden bağımsızdır. Yatırımcılar genel olarak hangi bankadan alış-satış işlemi yapacaksa, o bankanın güncel döviz kurları onların en çok ihtiyacı olan verilerdir. Eğer resmi bir ticarete müdahil olunacaksa merkez bankası veya serbest piyasa birinci tercih olacaktır. Menkul sitesinin Döviz Kurları sayfasında serbest piyasa, merkez bankası ve bankaların döviz kurları mevcuttur. Sizin de görebileceğiniz şekilde dolar, euro, sterlin, japon yeni, rus rublesi ve suudi riyali gibi en önemli dövizler başta olacak şekilde listelenmiştir. Her döviz kurunun yanında gerekli bilgiler de mevcuttur. İstenildiği takdirde dövizin ismine tıklanarak özel sayfasına gidilerek detaylı veriler de görülebilir.

Görsel Menkul.com Döviz Kurları sayfasından alınmıştır.

Tamamen ücretsiz bir ekonomi ve finans portalı olan Menkul.com sadece döviz kurları değil, aynı zamanda altın fiyatları, borsa, forex ve ekonomi haberleri de mevcuttur. Sadece ve kolay kullanım imkânı, mobil yani telefon uyumlu tasarımı ile sürekli kullanmak isteyeceğiniz harika bir site, mutlaka deneyin!