Haberleri takip eden kişileri düşünerek en güncel emlak haberlerini yayınlıyorlar. Konut almak ya da ihaleye girmek isteyenler yeni haberleri takip ederek isteklerini yerine getirebiliyorlar.

Verilen Haberler

Taşınmaz haber sayfası olarak kişiler için yararlı olacak kategorilerde haberler yayınlıyorlar ve kaliteli hizmet veriyorlar. 

Sayfada verdikleri haberler şunlardır;

  • TOKİ

  • Emlak

  • Projeler

  • Emlak konut

  • İhaleler

  • Konut kampanyaları

Kişilerin yararlanması amacıyla sadece büyük şehirleri ilgilendiren emlak haberlerini vermiyorlar. Tüm Türkiye’ye ait emlak ve TOKİ haberlerini paylaşıyorlar. Bu haberleri takip eden kişilerde haberlere yönelik olarak gerekli başvuruları yapıp konut sahibi olabiliyorlar.

Emlakla İlgili Haberler

Emlak haberi kapsamında emlak dünyasını ilgilendiren tüm güncel haberleri yayınlıyorlar. Emlak haberleri içinde hayata geçirilen yeni konut projeleri, bankaların konutlar için yaptıkları indirimler, projelerin yapılacakları alanlar gibi bu alanda yatırım yapmak isteyenleri ilgilendirecek yararlı tüm haberleri paylaşıyorlar. Ayrıca satılan konutlarla ilgili fiyat bilgilerini de paylaşıyorlar. Bunlar dışında indirimli olarak satışa sunulan daireler ve konutlarla ilgili de bilgi veriyorlar. Bu haberleri takip eden kişiler daha uygun fiyata ev sahibi olabiliyorlar. Toplu Konut Haberleri

Ülke genelinde yapılan toplu konut yanı TOKİ haberlerini de yayınlıyorlar. Haberlerde yapılan TOKİ konutlar, satışa çıkan evler, yapılan ihaleler ve kura sonuçları gibi bilgileri paylaşıyorlar. TOKİ haberleri kapsamında dar gelirli ya da iyi gelir sahibi olanların başvuru yapabilecekleri TOKİ evleri hakkında ayrıntılı ve güncel bilgilere paylaşıyorlar. 

Yaptıkları haberler ile kişilerin ev almalarına öncülük ediyorlar. Bu haberleri takip eden kişiler başvuru sürelerini de takip ederek geç kalmadan başvurularını yapabiliyorlar. 

Ayrıca kura sonucunda isimleri açıklanan kişilere konutların teslim edilme tarihlerini de paylaşıyorlar. Kura başvurusu yapıp kuraya katılamayan ve sonuçları merak edenler için kura sonuç listelerini de yayınlıyorlar.

Projeler

Hayata geçirilmesi planlanan yeni konut projeleri hakkında bilgi veriyorlar. Bu sayede kişiler projelerin başlayıp başlamadığını ya da bittiğini haberleri takip ederek öğrenebiliyorlar. Bu kategoride yer alan haberlerde projelerin yapıldıkları alanların, konut türlerinin ayrıca kişiler için planlanan aktivite alanlarının bilgisini veriyorlar. Konut projesi haberlerini takip edenler isterlerse projeye katılabiliyorlar.

İhale Haberleri

Yapılacak projeler için yapılan ihale haberlerinin paylaşımını yapıyorlar. İhalelerin yapılacağı tarih ve yer bilgisini veriyorlar. Tüm ülke genelinde yapılan özel ve devlet ihaleleri hakkında bilgiler paylaşıyorlar. Bu bilgiler sayesinde ihaleye katılmak isteyen firmalar gerekli yerlere zamanında başvuru yapabiliyorlar. İhale sonuçlarına göre projenin bitirilmesi gereken tarihler hakkında da bilgiler veriyorlar.

Kampanya Haberleri

Konut satış, proje ve ihale haberlerinden farklı olarak konutlarda yapılan kampanyaların haberlerini de yapıyorlar. Bu sayede kişiler kampanyaları takip ederek normalde ödeyecekleri ücretlerden daha az ücret ödeyerek konut sahibi olabiliyorlar.