Bu yanıtlar ışığı altında da faizsiz bir biçimde konut almak isteyen vatandaşlara pek çok kolaylıklar sağlanarak bu kolaylıklar doğrultusunda kısa sürede ev almanın önüne geçilmiş oldu. 120 aya kadar olan vade seçenekleriyle vatandaşlara %1 oranının altındaki faiz seçenekleriyle yeni yılda ev sahibi yapan banka düzenlemesi faizsiz ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olmaya devam etti. Bütün bu gelişmeler birlikte düşünüldüklerinde de konut kredisine yönelik olmak üzere faizsiz hoşunuza giden evi anında peşinat olmaksızın elde etmenin önü açılmış oldu. Bu şekilde sağlanan pek çok gelişmeler vatandaşların yüzünü güldürdü. Şimdi de ortaya konulan faizsiz ev kredisi fırsatlarının neler oldukları üzerine bilgilendirmeler yapılmalıdır.

Faiz olmadan ve ön ödeme olmaksızın vadelere bölünerek ev sahibi olmak isteyenlere dönük pek çok çabalar kişilere yönelik olmak üzere sağlanan başlı başına unsurlardan birisini oluşturmaktadır. Faizsiz ev teminatını veren şirketlerin başında Eminevim cazip seçenekli yerlerin başında geliyor. Söz konusu emlak şirketi faiz olmaksızın ev sahibi yapmaya devam eden birbirinden çok özel fırsatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin yeni yılla birlikte bu hayallerini süslemeye başlayan gelişmeleri öne çıkarıyor. Bütün bu gelişmeler ışığı altında da sağlanan tüm çabaların sonucunda kısaltılmış vade sistemi devreye girerek vadelerin faizsiz olarak peşinatsız olarak ödenmesine gidilmiştir.

İstenildiği zaman üstelik dondurulabilen vade seçeneklerinin hangi aylarda hangi miktarda belirli aralıklarla ödeneceği saptanarak eğer kişi ödeme yapamayacağı ay olursa hiçbir şekilde faizlendirmeye gidilmeyerek ipotek olmaksızın diğer aya devretme imkânına da sahiptir. Bu imkân ve olanaklar dahilinde faiz ve peşinatsız ev sahibi olmanın vaktinin geldiğine inananlar için 2017 yılı yepyeni fırsatları sunan başlıca temel yıl olarak tarihe geçmiş olacaktır. Faizsiz ev almak doğrultusundaki bütün bu koşullar birlikte düşünüldüklerinde de ne denli öne çıkan yeniliklerinin ve tüm diğer unsurlarının başlı başına olacağı önümüzdeki günlerde daha belli olacak.