Yapı olarak güçlü ve farklı sistemlerle insanlara yardımcı olan Finansevim bu şirketlerden bir tanesidir. Uzun süredir insanlara yardımcı olan ve tasarrufa dayalı sistemleri ile faiz ödemeden ev sahibi olmanıza yardımcı olan bir şirkettir. 

Finansevim’e başvurarak 12 ay ile 360 ay arası sunulan vade seçenekleri arasından istediğiniz tercih ederek kira öder gibi faiz ödemeden ev sahibi olmanız mümkündür. Tabi bunun için sunulan sistemlerden bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Çekiliş fonu veya vade ortası fonu şirket tarafından sunulan faizsiz ev alma seçenekleridir.

Çekiliş Fonu ile Faizsiz Ev Alma 

Finansevim şirket yapısı gereğince müşterilerinin faiz ödemeden ev sahibi olmasına yardımcı olmaktadır. Çekiliş fonu sistemi bunlardan bir tanesidir. Bu sistem belirli basamaklarda ilerlemektedir. İlk olarak alacağınız ev için ihtiyacınız olan miktarı belirlemeniz gerekiyor. 150 bin TL veya 200 bin TL üzeri bir miktar olabilir. İster peşinat ödeyerek isterseniz ödemeden bu modeli tercih edebilirsiniz. Ardından aylık ödeyebileceğiniz taksit miktarını belirleyerek vade sayısını belirlemeniz gerekiyor. Vade seçenekleri 12 aydan başlayarak 360 aya kadar uzayabiliyor. Bunun ardından karşılıklı sözleşme imzalıyor ve çekilişe dahil oluyorsunuz. Yapılan çekilişle evi teslim alacağınız tarih belirleniyor. Bu yöntem ile rahatça ev sahibi olabilirsiniz. 

Vade Ortası Fonu ile Faizsiz Ev Alın

Finansevim tarafından ev almak isteyenlere sunulan bir diğer seçenekte vade ortası fonudur. Çekiliş sistemini tercih etmek istemeyenler için bu tasarruf yöntemi sunulmaktadır. Gene ilk olarak evin fiyatı belirlenip, peşinat kısmı ister ödenir isterseniz peşinatsız tercihi tercih edebilirsiniz. 

Taksit miktarını da belirledikten sonra şirket tarafından size evi teslim edileceği tarih aktarılacaktır. Bu tarih sizin için uygunsa teslimat tarihini belirten sözleşmeyi imzalayabilirsiniz. Ev sahibi olana kadar taksitlerinizi ve ödeme planınıza şekil vermeniz mümkündür. Evi aldıktan sonra ödemeleriniz sabitlenecektir. Bu modelde isteyen müşterilerin borçlarını erken kapatma şansı bulunmaktadır. Ya da sıkıştığınız bir dönemde mola verebilirsiniz. 

Finansevim Neden Tercih Edilmelidir?

Finansevim yapısı gereği tüm müşterilerini ve şirketi korumak için tüm işlemlerini sözleşme ile yapmaktadır. Sistem müşterilerine sadece ev değil aynı zamanda arsa ve araba almanız da mümkündür. Peşinat ödeyebilir ya da hiç peşinat ödemeden sisteme dahil olabilirsiniz. 

Şirket tüm müşterilerine ülkemizin her yerinde bulunan ev veya arsayı alma şansı sunmaktadır. Şirket uygun bir kullanım ücretini sizlerden almaktadır. Bu katılım ücreti adı altında tahsil edilmektedir. Bu ödeme peşin olarak şirket tarafından tahsil edilmektedir. Ülkemiz vatandaşların tamamı şirket tarafından sunulan hizmetlerden yararlanabilmektedir. Şirket ve sunduğu sistemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için onlarla iletişim kanalları üzerinden irtibata geçmeniz mümkündür. 

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/faizsiz-ev-alma-firsati/