Hangi banka gelir belgesiz kredi verir? Kredi notum kaç olmalı? Kredi notumu nereden öğrenmeliyim? gibi aklınızdan geçen bütün sorularınızın cevapları haberimizin devamında. Haberimizi dikkatlice okumanız daha iyi bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Gelir belgesiz, evraksız, bordrosuz krediler hakkında bilgi vereceğiz. Bazı bankalarımız herhangi bir geliri olmayan veya çalışmayan kişilere kredi verebilmektedirler. Vatandaşlarımızdan bir kısmının gelir belgesi olmamasına rağmen bir çok yerden geliri mevcuttur. Örnek verecek olursak kira gelirleri olan, çiftçilik, arıcılık, büyük ve küçük baş hayvan bakıcılığı, seracılık ve esnaflık gibi işlerde çalışan ve yıllık veya aylık düzenli bir gelire sahip oldukları halde bankaların istedikleri düzenli gelir belgesi temin edemezler. Fakat yaptıkları işleri göz önünde bulundurarak gelir belgesiz kredi veren bir çok banka bulunmaktadır. Bu bankalar Akbank, İş bankası, Teb, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Şekerbank, HSBC, INGBank Finansbank gibi özel ve devlet bankalarından oluşmaktadır. Maaş bordrosuz kredi alabilmeniz için geçmiş finansal sicilinizin düzgün olması yani kredi notunuzun yüksek olması veye üzerinize kayıtlı ev, arsa, iş yeri veya tarla gibi taşınmazlar varsa kredi çekmeniz mümkündür. Birazdan gelir belgesiz kredi veren bankaları sizlerle ayrıntılı bir şekilde paylaşacağız. Bir kaç cümle önce de bahsettiğimiz gibi kredi notunuz yüksek olursa kredi alma imkanınız artmaktadır. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde ücretsiz kredi notunuzu öğrenme yolunuda açıklayacağız.

Basit bir tabirle açıklayacak olursak bankalar vatandaşın bu krediyi rahatlıkla geri ödeyebileceğine inanmak istiyor. İnandıkları takdirde size bu hazır krediyi verirler. İşte ihtiyaçlarınıza göre maaş bordrosuz kredi veren bankalar ve şartları: http://www.uygunbirkredi.com/gelir-belgesiz-kredi-veren-bankalar/

Ücretsiz Kredi Notu Öğrenme Yöntemleri

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi gelir belgesiz kredi almanızın en kesin yollarından biriside üzerinize kayıtlı gayrimenkulün olmasının yanında kredi notunuzunda yüksek olması. Kredi notu yüksek olan vatandaşların istedikleri ihtiyaç kredilerini alabilmesi daha kolay ve sorunsuz olabilmektedir. Cep telefonunuzdan kolaylıkla kredi notunuzu öğrenebilir ve bu kredi notunun doğrultusunda başvuru yapabilirsiniz. Bu arada yeri gelmişken hatırlatmak isteriz ki sık sık kredi veya kredi kartı başvurusunda bulunup olumsuz cevap almanız da kredi notunuzu kötü anlamda etkilemektedir. KRedi notunuz 100 ile 1499 arasında ise bütün bankaların gözünde risk grubundasınız demektirç Ama ipotekli olarak kredinizi tabiki alabilme imkanınızda bulunmaktadır.

Cep telefonunuzdan, Akbank mobil uygulmadan veya iş bankası(Bankamatiklerden, İnternet şubelerinden, İşCep’ten) Öğrenmek için ücretsiz kredi notu öğrenme konumuzu okuyunuz: http://www.uygunbirkredi.com/ucretsiz-kredi-notu-ogrenme/

Kredi Almak İçin Kredi Notum Kaç Olmalı?

Tabi kredi notları bankaların kendi görüşleri doğrultusunda verilmemektedir. Geçmişte bankalar ile olan alışverişlerinizde yani kredi veya kredi kartı kullanımlarınızda ki düzenli ödemeleriniz doğrultusunda oluşturulmuştur. Bu risk raporu bütün bankaların kayıtlarında yer almaktadır. Ve kredi notunuz bütün bankalarda geçerlidir. Hangi kredi notunun ne anlama geldiğini şu şekilde gösterebiliriz: 0-699 En riskli 700-1099 Orta riskli 1100-1499 Az riskli 1500-1699 İyi 1700-1900 Çok İyi Kredi notunuzun yüksek olması gelir belgesiz kredi alabilme şansınızı bir hayli yüksek tutmaktadır. Kredi notum 0 ne yapmalıyım? Bu not, bankaların sizin hakkınızda herhangi bir bilgiye sahip olmadığı anlamına gelmektedir.

Kaynak Site: http://www.uygunbirkredi.com/