GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (GTSO) Hasan Çakırmelikoğlu, "Dünyanın gözü üzerimizde. Bizler daha da güçlü olmalıyız ki, dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerin oyunlarını bozalım." dedi.

Oda Başkanı Çakırmelikoğlu, başkanlık ettiği GTSO'nun eylül ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından Türkiye'nin kredi notunun düşürülmesiyle, Türkiye üzerinde yeni bir oyun oynanmak istendiğini söyledi.

Türkiye'nin hızla büyüdükçe dış güçlerin saldırılarının arttığına işaret eden Çakırmelikoğlu, "Ülkemiz hızla büyüdükçe, bağımsızlığını sürdürdükçe saldıracaklar. Bugün PKK, FETÖ terör örgütleri ile saldırıyorlar, yarın başka taşeronlar bulacaklar. Şimdi kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s ile ekonomik zarar vermek istiyorlar. Bu kuruluşlar bağımsız olmadığı gibi, dün başka, bugün başka uygulama yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Bizler daha da güçlü olmalıyız ki, dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerin oyunlarını bozalım" diyen Çakırmelikoğlu, "Dünyanın gözü üzerimizde. Bizler daha da güçlü olmalıyız ki, dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerin oyunlarını bozalım. Yeni Kapı Ruhu, siyasi çıkarlara yem edilmeden devam ettirilmeli. Bugün siyaset değil, birlik olma günüdür. Öncelik siyasi parti liderlerimize düşmektedir." diyerek sözlerini bitirdi.