Acil borçları için para arayanlar için hat sahiplerine anında sıcak para temini yapmaktayız.

Hat üzerine kredi vermek için müşterilerimizden kefil istemiyoruz. Hiçbir bürokratik işlemle uğraşmadan nakit ihtiyacını karşılıyoruz. Bu yüzden faturalı hat sahipleri bankalar yerine firmamız tercih edilerek hemen kredi alırlar.

Telefon Hattınıza Anında Kredi Alın!

Dakikalar içerisinde aradığı nakde kavuşmak isteyenlerin faturalı telefon hattı olması yeterli. Telefon hattına beş bin lira nakit sahibi olmak için Türkiye’de ikamet etmek gerekir. Hangi ilde ikamet edildiği önemli değildir. Kişinin abonesi olduğu hattan aldığı cihaz karşılığında nakit para anında veriyoruz.

Nakit alınan para daha sonra cihazın taksiti ile ödenmektedir. Hat üzerine kredi alanlar son çıkan düzenlemelere göre on iki ay taksit şeklinde ödeme yapar. Bankalar kredi vermek için kredi notuna bakar. Firma olarak nakit sağlamak için, kredi notu, gelir belgesi gibi taleplerimiz yoktur. Herkesin hattına uygun olan kredi miktarı vardır. O miktarda krediyi nakit olarak vermekteyiz.

Telefon veya internetten para isteyip kredi vereceğini vaat eden dolandırıcıların aksine firmamız güvenilir şekilde kurumsal anlayışla çalışır. Faturasını yasal şekilde ödeyerek borcunu taksitler halinde ödeyen müşterilerimiz herhangi bir sorunla karşılaşmaz. Herhangi bir aksaklık yaşamadan nakde ulaşan müşterilerimiz ekonomik açıdan rahatlar.

Hangi Hatlara Kredi Verilir?

Kredi almak için faturalı hat sahibi olmak gerekir. Vodafone, Turkcell ya da Türk Telekom olması fark etmez. Bu işlemi gerçekleştirmek için hattın yasal olarak sahibi ile işlem yapılır. Hat operatörleri hattın sahibi olmadan işlem gerçekleştirmez. Bu yüzden hat sahiplerinin başvurması gerekir.

Bankalar tarafından kara listeye alınmış olan müşterilerimizin borçlarını kapatması için en hızlı çözümü gerçekleştirmekteyiz. Hat üzerine kredi için faturalı hattın en az altı ay kullanılmış olması gerekir. Bunun için kefil istemiyoruz. Herhangi bir teminat veya başka bir evrak talep etmiyoruz. Müşterilerimiz için verilen nakitleri küçük taksitler halinde ödeme yapmaları onlara kolaylık sağlar.