İŞKUR, sosyal medya kullanıcılarına daha yakın olabilmek için resmi internet sitesinin yanı sıra Facebook ve Twitter sayfası da oluşturdu.
İnteraktif bir yapıya kavuşmak amacıyla çalışmalar yürüten İŞKUR, artan sosyal medya kullanımını da dikkate aldı.

İnternet kullanıcılarına daha kısa sürede ulaşmayı planlayan İŞKUR, Facebook ve Twitter gibi milyonlarca üyesi olan sosyal medyada resmi sayfalarıyla yer alacak.

İnternet kullanıcıları, İŞKUR'un internet sayfasının yanı sıra sosyal medyadaki resmi sayfalarını takip ederek, kurumun yürüttüğü hizmetlere ilişkin haberler ile fuar, seminer ya da çalıştay gibi etkinliklerden haberdar olabilecek.

Güncel çalışmalarla ilgili bilgiler, fotoğraflar ve videolar, anında kurumun sosyal medyadaki sitesinden paylaşılacak.

SORULARA TWİTLİ YANIT

Uygulama ile kullanıcılar, Twitter ve Facebook aracılığıyla her türlü talebini ve sorunlarını kuruma iletebilecek. Yapılan değerlendirmelerin ardından kullanıcıya özel cevaplar da yine bu sayfalar aracılığıyla verilecek.

Kişinin talebinin bulunduğu ili ilgilendirmesi durumunda ise kullanıcı il müdürlüğüne yönlendirilecek. Kurum tarafından il müdürlüğündeki ilgili birim de bilgilendirilerek, talebin en kısa sürede yanıtlanması sağlanacak.

Kullanıcılar, bu sayfalarda yorumlar yapabilecek ve paylaşımlarda bulunabilecek. İŞKUR'un Facebook ve Twitter adresleri şöyle: www.facebook.com/TurkiyeIsKurumu