Özellikle işyeri veya evlerin hırsızlık gibi durumlardan korunabilmesi adına alarm sistemlerinin gereksinimi hat safhadadır.

İstanbul merkezli Desi Alarm, Türkiye’nin birçok noktasındaki bayilikleriyle yüzde yüz yerli alarm sistemlerini müşterilerine sunuyor. Son derece gelişmiş alarm algoritmasıyla hırsızlık olaylarının yaşanmadan atlatılmasını sağlayan alarm sistemi, yüksek caydırıcılık niteliği sayesinde kısa sürede herkesin tercihi haline geldi. İstanbul Desi Alarm bayisi bularak temin edebileceğiniz veya online satış sitesi üzerinden sipariş verebileceğiniz alarm sistemleri içerisinde kablolu ve kablosuz modeller yer alıyor.

Hangi alarm sistemi size göredir?

Desi Alarm mühendislerince üretilen farklı alarm sistemlerinin hangisinin evinize veya işyerinize uygun olduğunu belirlemek güçtür. Hırsızlıkla ilgili suçlardan korumak için doğru alarm sisteminin seçilmiş olması da gerekir. Uzmanlık gerektiren konuyla alakalı Desi Alarm teknisyenleri tarafından verilen bilgi ve öneriler sayesinde bütçenize en uygun alarm sistemine sahip olurken aynı zamanda da mesken için en iyi seçilen alarm sistemine de sahip olabilirsiniz.

Kablosuz modellerle ilgili bazı kaygılar dekorasyon üzerine yoğunlaşıyor. Evlerdeki dekorasyon görünümünü bozabilecek alarm kablolarını tercih etmeyenler için kablosuz modeller uygun olabilir. Ancak pilli olan bu alarm sistemlerinin bakımı kablolulara göre daha farklıdır. Pilin zayıflaması veya tamamen bitmesi halinde değiştirilmesi gibi bir durum söz konusudur. Özellikle bu alarm sistemi, pahada yüksek değerli malların bulunduğu evler için uygun değildir. İşyerlerinde de tercih edilmemesi gereken alarm sistemleri arasında yer alır.

Desi Alarm tarafından imal edilen ve tasarlanan alarm sistemlerinin hepsi; yüzde yüz yerli üretim olarak piyasaya sürülüyor. Dolayısıyla piyasada yer alan ithal ürünlerden çok daha kaliteli ve uygun fiyattan satışa sunulabiliyor. Hem kaliteli hem de tasarımsal olarak en iyi mühendisliğe sahip alarm sistemine sahip olmak için Desi Alarm!

Servis, Satış ve Montaj için 0850 304 46 16 – 0212 619 11 11 – 0216 572 55 10 numaralardan ve web sitemizden bizlere ulaşabilir destek alabilirsiniz.