Çeşitli sebeplerden dolayı vücudumuzun farklı bölgelerinde ağrılar oluşabilir. Özellikle sırt ağrısı, bel ağrısı, boyun ağrısı ve omurga ağrısı insan bedeninde oldukça sık rastlanan ağrılar arasındadır.

Omurga ağrıları genellikle kasların gerilmesi sebebiyle oluşmaktadır. Omurgada ve sırtta yaşanabilecek olan ağrılar kişilerin günlük yaşamını oldukça olumsuz etkilemektedir. Omurga ağrılarının çeşitli sebepleri bulunabilir.

Stres kaynaklı oluşabilen sırt ve omurga ağrıları olduğu gibi aynı zamanda oturuş bozukluğu nedeniyle de omurga ağrıları karşımıza çıkmaktadır. Öte yandan boyun ve omuz gibi bölgelerde bulunan çeşitli dokuların ve omurların sıkışması sonucunda omurga ağrısı oluşabilmektedir. Sbrain Omurga Terapi Merkezi’nde uygulanan ve dünyaca kabul gören StimaWELL, yapay zekâ destekli teknoloji ile sırt ve boyun bölgelerindeki ağrıları geçirmektedir.

StimaWELL çalışma prensibi

StimaWELL çalışma prensibi yapay zeka teknolojisine dayanmaktadır. StimaWELL'in üzerinde 12 adet kanal bulunmaktadır. Ayrıca bu 12 adet kanalın yanı sıra 24 tane de elektrot bulunur. En sade ifadesiyle bu kanal ve elektrotlardan oluşan yapay zeka teknolojisine sahip stimülasyon matıdır.

Mat insan vücuduna uyumlu ve ergonomik bir biçimde tasarlanmaktadır. Ayrıca 40 santigrat dereceye kadar vücuda ısı verme özelliğine sahiptir. StimaWELL  sayesinde dinamik derin dalgalar kaslara ve omurgaya verilerek rahatlatıcı bir tedavi yöntemi uygulanır.

StimaWELL boyun ağrılarında da etkili

Omurga ve sırt ağrısı çeşitlerinin yanı sıra StimaWELL boyun ağrıları ile ilgili olarak da son derece etkin ve verimli sonuçlar vermiştir. Yurt dışında ve özellikle Avrupa'da oldukça sık kullanılan bu teknoloji ülkemize Sbrain Omurga Terapi Merkezi ile sunulmuştur. Bu merkez insan sağlığına son derece önem veren ve hastaların evlerine kadar gelip onlara tedavi uygulayabilecek profesyonel bir ekibe sahiptir. StimaWELL sistemi kolay taşınabilir özelliği ile birçok mekanda kullanılabilmektedir. Dolayısıyla hareketli oluşunun getirdiği esneklik sayesinde StimaWELL özel alanlarda da hizmet vermekte ve bireylerin evlerinden çıkmadan tedavi olabilmesine olanak sağlamaktadır. Sbrain Omurga Terapi Merkezi son derece etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçirmiştir. Site üzerinden kuruluşun etkinliklerine ve diğer hizmetlerine dair bilgi almak mümkündür.