İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik Yapı'nın Ankara'daki showroomu hizmete girdi.

Şirket açıklamasına göre, Karmod Prefabrik Yapı, Ankara'da showroom açtı. Firma, yeni showroomla birlikte yurt içi satış noktası sayısını 6'ya çıkardı.

Yeni faaliyete giren showroomla Ankara ile birlikte çevre illere daha yakından hizmet verilmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, bölgede özellikle yazlık amaçlı kullanımlar için konutlarına talep olduğuna dikkati çekerek, Ankara teşhirde yer alan kurulu evleri müşterilerinin yakından inceleme fırsatı bulacağını ifade etti.

Konutla beraber teşhirlerinde ofis, konteyner şantiye yapıları, güvenlik ve büfe kabinlerinin de yer aldığını belirten Durmaz, Pursaklar'da havaalanı yolu üzerinde yer alan showroomun kolay ulaşılabilecek bir noktada bulunduğunu bildirdi.

Durmaz, Ankara showroomuyla prefabrik ev satışlarının Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kayseri, Kırşehir ve Konya gibi bağlantılı illerde artacağını umduklarını kaydetti.

Tek katlı ve iki katlı çok sayıda modelde ürettikleri hazır kurulumlu evlerin uzun ömürlü özelliğiyle öne çıktığını vurgulayan Durmaz, şu açıklamalarda bulundu:

"Yerinde kurulumlu demonte hafif çelik modeliyle üretim gerçekleştirdiğimiz konutlara son dönemde memnun edici bir ilgi var. Konutlarımız özellikle 3 ila 7 günlük bir sürede yerinde kurulum yapılabilmesi, duvarları, çatısı, elektrik ve su tesisatıyla beraber boyasına kadar firmamızca başka ustalara ihtiyaç duymadan yapılması ve fiyat avantajlarıyla son dönemde revaçta.

Bir önemli avantajımız da Türkiye'nin neresinde olursa olsun yapılarımıza garanti kapsamında satış sonrası destek hizmeti sunmamız. Karmod markası olarak kalitemiz oldukça iyi seviyede. Konut alıcısı yapı modelini çok iyi tanımadığından dokunarak, inceleyerek almak istiyor."

İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Antalya'da bu imkanı müşterilerine sunduklarını hatırlatan Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi de Ankara ve çevresindeki müşterilerimiz ürünlerimizi yakından inceleme fırsatına sahip olacak. Ankara showromumuzda konutlarla beraber konteyner ve kabin yapılarımızı da yakından tanıtma imkanı bulacağız.

Kamu ve özel sektörün ofis ihtiyaçlarına yerinde çözüm üretmeyi planlıyoruz. Özellikle yüksek güvenlik gerektiren kamu kuruluşları ve elçiliklerin güvenlik noktalarındaki kabin ihtiyaçlarını da karşılamayı amaçlıyoruz."