Firma açıklamasında çimento, demir başta olmak üzere temel inşaat malzemelerinin İsrail tekeli nedeniyle çok yüksek fiyatlara satılması ve mevcut siyasi kısıtlamalar nedeniyle demonte kuruluma hazır prefabrik konutların Filistin’in konut açığını kapatma yönünde cazip kolaylıklar içerdiği vurgulandı. Yeni nesil prefabrik ev teknolojisiyle demonte özellikte kuruluma hazır vaziyette Türkiye’den sevk edilen Karmod sosyal konut binaları kullanım yerinde kısa zamanda montajlanarak oturulacak hale getirilebiliyor. Prefabrik ev taşıyıcı kolonları, izolasyonlu duvar panel blokları, çatı altı metal çelik makasları, çatı örtüsü, su ve elektrik tesisat malzemelerinin tamamı, pencere ve kapıları, ana giriş çelik kapısı gibi prefabrik konutta kullanılan tüm malzemeler Türkiye’den hazır olarak gidiyor. Nablus’a sevk edilen Karmod ev montaj ekiplerimizce başka malzemeye ihtiyaç duyulmadan kurularak kullanıma hazır vaziyette teslimat yapılıyor.

11’i cami olmak üzere 27 İslam medeniyetine ait yapının yer aldığı tarihi şehir Nablus’ta Karmod uzmanlığınca üretilip kurulan sosyal konutlar tek katlı 88 ve 73 metrekare büyüklükte iki farklı plandan oluşuyor. 73 metrekare prefabrik konut 2+1 kullanımda L plana sahip. 88 metrekare 3+1 prefabrik ev ise önündeki hoş cumba çıkıntısı ile adeta şehrin tarihi dokusunu yansıtıyor.

Hızlı kurulum, çok ekonomik sosyal konut fiyatları bu evlerde

Prefabrik modeliyle dünyanın 120’ye yakın farklı ülkesinde, farklı iklim şartları kullanımına özel prefabrik ev üreten Karmod en çok tercih gören hazır konut markaları arasında yer alıyor. Konutlarını kaynaksız yeni nesil teknoloji kullanımıyla modern üretim hatlarında demonte olarak hazırlayan Karmod israfsız tam malzeme kullanımıyla imalat gerçekleştiriyor. Karmod’un israfsız malzeme kullanımı prefabrik ev fiyatlarına müşteri lehine avantajlarla yansıyor. Demonte vidalı geçmeli üretimle tam malzeme kullanımıyla üretilen evler hiç yapı malzeme temin imkanı bulunmayan veya Filistin gibi temini zor olan ülkelerde büyük kolaylık sağlıyor. Evde kullanılan vida, iç ve dış cephe boyası bile Türkiye’den hazır gidiyor. 

Uzun dayanımlı, çürümez, yapı güvenliği yüksek malzeme kullanımıyla kaliteli üretim gerçekleştiren Karmod prefabrik evlerin tamamı uzun ömürlü konut sınıfında yer alıyor. Yapı güvenliği, kullanım ömrü gibi üstünlükleriyle klasik yapı modellerine fark atıyor.

73 metrekare 2+1 ev 3 günde kuruluyor

Modern tesislerde bant sisteminde yüksek yapı güvenliği ve konforunda hazırlanan uzun ömürlü 73 metrekare 2+1 evin saha kurulumu sadece 3 gün. Başka ustalara gerek duyulmadan duvarları, çatısı, çatı örtüsü, çelik kapısı, pencere ve iç oda kapıları, elektrik tesisatı, atık ve temiz su tesisatı ile üç günde kurulumu tamamlanan yapı şap seriminin yapılmasının ardından bir günde boyanarak kullanıma hazır teslim ediyor.

Hem güvenli, hem pratik üstelik çok ekonomik ev fiyatlarıyla

Yukarıda da vurguladığımız gibi vidalı geçmeli üretim sistemiyle prefabrik evlerin saha kurulum işçiliği de çok kolay. Modern hatta uzun ömürlü yapı teknolojisiyle hazırlanan prefabrik ev yapı büyüklüğüne göre sahada 2 ila 7 gün içerisinde kurulum yapılıyor. Üstelik uzman kurulum ekibi haricinde başka ustalara gerek duymadan. İsrafsız tam kaliteli malzeme kullanımı ve minimum işçilik gerektiren yapı modeli prefabrik ev fiyatlarını oldukça ekonomik ve çok cazip hale getiriyor. Yenilikçi sistemdeki bu ekonomik prefabrik ev fiyatları ile sadece kırk bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmanız mümkün.

Yüksek izolasyonlu enerji tasarruflu evler

Klasik betonarme tuğlalı veya gaz betonlu binalara göre fark edilir oranda yüksek izolasyonu ile prefabrik sosyal konutlar sağladığı enerji tasarrufuyla sahiplerine kullanırken de kazandırıyor. Özel duvar levhaları arasına yerleştirilen yüksek dansiteli dolguya sahip izolasyon malzemeleriyle Karmod ev izolasyonunun yükseltiyor. Çatı sisteminde kullanılan özel izolasyon sergi malzemesi ve ekstra kaplamalarla ısı ve ses yalıtımı oldukça yüksek düzeye çıkıyor. Karmod evler yazın sıcağında oldukça serin olurken, kışın soğuğunda en az enerji kullanımıyla kolayca ısıtılan sıcak mekanlar hazırlıyor. Çok sayıda modern, yenilikçi ev modelleri arasında klasiğe ilgi duyanlara özel tasarım dokunuşlarını da https://prefabrik.com sitesinde satışa sunulan evlerde bulmanız mümkün. Hayalinizdeki eve sahip olmak için ev modellerini inceleyerek cazip prefabrik ev fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.