İhtiyaç kredisi, ev kredisi veya araç kredisi çekmek isteyen kişilerin birçoğu kredi notlarının düşük olmasından dolayı yatırımlarını gerçekleştiremiyor. Özellikle acil paraya ihtiyaç duyulduğu durumlarda ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin karşısına kredi notu çıkıyor.

Kredi notu düşük olanlara yeni çözüm yolu

Kredi çekmek isteyen kişiler bankalarda Merkez Bankası tarafından hazırlanmış olan sicil sorgulama ekranında kredi çekip çekmeyeceği konusunda bilgi sahibi oluyor.Kredi kartlarının asgari ücretlerini ödeyen kişiler bile bankalarda kredi çekmekte zorlandığı gözler önüne serilirken yeni bir çözüm yolu kredi çekmek isteyenlerin karşısına çıkıyor.

Kısa sürede işlemler tamamlanıyor

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar günümüzde bulunmazken bunun için senetle kredi çekme imkanı sağlanıyor. Senetle kredi çekecek kişilerin kredi büyüklüğüne göre bir yada iki adet kefil ayrıca adresini doğrulayacağı bir belge ile kolayca işlemlerini tamamlayabiliyor.

İstediğiniz kadar taksit imkanı

Kredi notları 800-900 puan arasında gezinen kişiler riskli grupta yer aldıkları için istedikleri bankadan kredi çekebilmeleri kolay olmayacaktır. Kredi notuna takılmadan senetle kredi çeken kişiler maaş bordrosu  ya da diğer belgelerle uğraşmadan imza karşılığı istedinilen tutarda kredi kullanabilir.

Güvenilir kuruluşlar

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ankara senetle kredi ile birliktekredi notu düşük olana senetle nakit para çekme imkanı sağlayan bu sistem sayesinde piyasadaki güvenilir aracı kurumlar yada finansla kuruluşlar aracılığı ile anında nakit ihtiyacınızı hesabınızda görebilirsiniz. Banka faizi koşulları ile istediğiniz sayıda taksit yaparak taksit sayısındaki sene imza atarak çekilen kredini kullanabilirsiniz.

Söz konusu senetle ihtiyaç kredisi seçeneği ile uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları üzerinden ihtiyaç kredisi hesaplama işlemi yaparak kredi almak isteyenlere kredi veriliyor. 

Kredi Notu Düşük Kişilerin Uygulayabileceği Yöntemler

  • Teminat gösterilebilir,
  • Kefil gösterebilir,
  • Gelirine göre düşük tutarlı kredi kullanılabilir.