Eğitim protokolü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Oda’ya bağlı Genç ve Kadın girişimciler kurulları ve Oda çalışanlarının, Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından içerikleri geliştirilen Temel Bilgi teknolojileri dersinin içeriklerine web tabanlı olarak erişmelerini sağlıyor.




Bu amaçla; KTÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından içerikleri geliştirilen Temel Bilgi Teknolojileri ders materyallerinin kullanılmasına ve olanaklardan yararlanmalarını sağlamaktır.




Protokol kapsamında uzaktan eğitim yolu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Oda’ya bağlı Genç ve Kadın girişimciler kurulları ve Oda çalışanlarının eğitimi gerçekleşecek.




Yapılan açıklamada, “Bunun için eğitim almak isteyen üye Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin web sayfasında bulunan formu doldurması gerekmektedir. Bu form ile üyeye sistemden yararlanması için bir kullanıcı adı ve parola verilecektir. Oda üyelerinin talepleri sadece web üzerinden alınacak ve form üzerinde belirtilen e-posta adresi üzerinden irtibat kurulacaktır.” denildi.




Programa Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, çalışanları, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri başvurabilir. Programa katılanlar web tabanlı eğitim için herhangi bir ücret ödemeyecekler.




Katılım ve Başarı Belgesi




Programa katılan üyeler yüzde 70 devam sağladıkları zaman Programa katılım belgesi alabilecekleri belirtildi. Başarı belgesi almak isteyen kişiler için iki kurumun belirleyeceği tarihte ki sınavda başarılı olan kişilere sertifika verileceği vurgulandı.




Hazırlanan eğitimlere farklı kesimlerden talep gelmesi halinde değerlendirileceği de aktarıldı.




TTSO Genç Girişimciler Kurulu’nun öncülük ettiği proje kapsamında imzalanan protokol kapsamında ki eğitimleri aşağıdaki link üzerinden başvuru yapılabiliyor.




ue.ktu.edu.tr

 

İmza protokolü törenine Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra, rektör yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Miraç Akçay,  Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Karal,  Uzman Metin İskender, TTSO’dan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zihni Serdar, Genel Sekreter Hakan Gürhan, Personel Emre Bozalioğlu, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hasan Hayali, Kurul Üyeleri Eyüp yanılmaz, Elif Çalık katıldı.