Altın ile dolar yaşanan gelişmelerin ardından günü büyük yükselişle kapattılar. Özellikle altın çok eski yıllardan beri hitap ettiği kesim ve talep açısından en yüksek hacime sahiptir. Çünkü yatırımı ve saklaması en kolay ürün altındır. Bu sebeple bakıldığında Manisa altın fiyatları da son zamanların en yüksek değerlerine ulaştığını görüyoruz.

Manisa altın fiyatları – 04 Ocak 2020

Manisa’da gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet altın fiyatları şöyledir. Gram altının fiyatı 295.15 liradan, çeyrek altının fiyatı 480.25 liradan, 22 ayar bileziğin gramı 273 liradan işlem görmektedir. Altın fiyatları düne göre %1.5 oranında değer kazandırdı.

Vatandaşların altına ilgisi arttı

Manisa’da altın fiyatlarının artmasının sebebi ise altına arzın artması sonucunda fiyatının yükselmiş olmasıdır. Vatandaşlar birikimlerini değerlendirmek için en güvenilir limanlardan biri olarak gördüğü altın için yaptığı alımları arttırdılar. Bu sebeple altın fiyatları haftayı rekor bir yükselişle kapatmış oldu. Uzmanlar tarafından Manisa altın fiyatları, önümüzdeki haftalarda yine artacağı tahmin ediliyor. Bu tamamen bir tavsiye olup altına yatırım niteliği taşımadığını özellikle belirtiyorlar. Sizde Manisa için altın fiyatlarını güncel ve anlık olarak takip etmek istiyorsanız Manisa haber sitemiz üzerinden web yada mobil olarak takip edebilirsiniz.