İSTANBUL(AA) - MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasının açılışını, sunduğu özel indirimlerle birlikte gerçekleştirdi.

MediaMarkt Türkiye'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, MediaMarkt olarak online ve fiziksel mağaza pazarlama stratejilerini bir bütün olarak ele aldıklarını, yatırımlarını da bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Acar, şunları kaydetti:

"Pandemi sürecinde online mağazamız mediamarkt.com.tr ile oldukça başarılı bir performans sergiledi, bununla birlikte MediaMarkt olarak fiziksel deneyimin öneminin de farkındayız. Biz; farkımızı sunduğumuz deneyimle yaratıyoruz, mağazalarımızda da teknolojiseverlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.

Yani onlara sadece ürün satın alabilecekleri bir mağaza sunmuyor, onlara ürün hakkında uzman kişilerden bilgi alabilecekleri, en doğru yönlendirmelerle ürün alternatiflerini öğrenebilecekleri, istedikleri ürünü deneyimleyebilecekleri, sadece satış öncesi ve sırasında değil satış sonrasında da çeşitli hizmetler alabilecekleri bir mağaza ortamı sunuyoruz. Bu nedenle mağazalarımıza yatırım yapmaya, sunduğumuz imkanları iyileştirmeye ve yarattığımız istihdam ile topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz."