Yaptığı açıklamada bazı 1xbet giriş  soru işaretlerinin de ortaya çıkmasına neden olan Almanya kulüpler birliği başkanı Christian Seifert Bundesliga ve Bundesliga 2'nin tamamlanmalarına 9 hafta kaldığı hatırlattı. Bu nedenle 1xbet planlarına göre mayıs ayında liglere başlama istediklerini belirten Christian Seifert'a göre ligler haziran sonu itibariyle de tamamlanacak.

Maçlara Seyirci Alınacak Mı?

New York Times'a açıklamalarda bulunan Christian Seifert daha önce 1xbet 30 nisana kadar yapılan kurala uymak için büyük çaba gösterdiklerini belirtiyor. Bu konuda devlet yetkilileri ile de görüşeceklerini ifade eden Seifert 1xbet giriş  maçlara seyirci almayı düşünmediklerini ifade etti.

Bundesliga'da Ligi Takımları Ne Durumda?

Dünya liglerine göre 1xbet Almanya futbolunda farklı bir durum yaşanıyor. Birçok ülke ligleri olduğu 1xbet gibi bitirme veya süresiz erteleme kararı almışken Almanya'da takımlar antrenmanlara başladı. Antrenmanlar sırasında sosyal mesafe kuralına uygun şekilde antrenman yapmaya zorlanan 1xbet    futbolcular formlarını korumaya dikkat ediyorlar.

Bundesliga Puan Durumu

Bundesliga'nın en güçlü takımı olan Bayern Münih koronavirüs ertelemeleri 1xbet  öncesi liderliğini sürdürüyordu. Puan tablosunda 1xbet  Bayern Münih'i takip eden takımlar ise Borussia Dortmunda, RP Leipzig sıralanıyorlar. Puan tablosunun en altında ise Paderborn 07 bulunuyor.