İSTANBUL (AA) - Michelin, 1 Nisan-15 Temmuz'da Michelin yetkili bayilerinden lastik alan müşterilerine 160 TL'ye varan servis ve indirim fırsatları sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, her koşulda yol güvenliği, enerji tasarrufu ve yüksek performans arayan sürücülerin ilk tercihi olan Michelin, yeni kampanyasını müşterileriyle buluşturuyor.

Michelin Total Performance Stratejisi ile tek bir lastikle, bütün performans alanlarında en iyisini sunan Michelin, 1 Nisan-15 Temmuz'da yetkili Michelin perakende bayilerinden Michelin yaz veya kış 4x4, binek veya hafif ticari araç lastiği alan müşterilerine 160 TL'ye varan servis ve indirimler sunuyor.

Kampanya kapsamında lastik ebadı 16 inç ve altı araçlar için 80 TL+KDV tutarında, 17 inç ve üstü araçlar için ise 160 TL+KDV tutarında indirim ve servis fırsatı sunulmakta.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, lastiklerini aldıktan sonra SMS göndermeleri ve gelen kampanya katılım kodunu lastikleri satın aldıkları Michelin bayisi ile paylaşmaları gerekiyor.

Müşteriler, bu işlemlerden sonra anında yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, bakımı, silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu ve ilave lastik garantisi gibi tüm lastik servis ve araç bakım hizmetlerinden yararlanma şansı yakalayacak.