İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook'un Kadıköy’de yer alan mağazası özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde online olarak gezilebilecek.

Şirket açıklamasına göre, ürettiği oyun bilgisayarlarında donanım sektörünün en yeni teknolojilere yer veren Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, yenilikçi yaklaşımını her alana yansıtıyor.

Evden çıkmak istemeyen veya dışarı çıkacak vakit bulamayan oyun tutkunları "www.tourmake.net/monster" internet adresinden Monster’ın Kadıköy’deki mağazasını özel olarak kaydedilen 360 derecelik görüntüler sayesinde oturdukları yerden gezebilecek.

Açıklamada iki katlı mağazanın tamamını 360 derece görüntüleyebilen ziyaretçilerin, kullanılan özel bir yazılım sayesinde beğendikleri modelin görüntüsü üzerine tıklayarak detaylı bilgi edinebilecekleri, arzu ederlerse anında satın alabilecekleri belirtildi. Ayrıca sunulan kişiselleştirme seçenekleriyle istenilen modelin RAM veya sabit disk gibi özelliklerini değiştirerek arzu edilen oyun bilgisayarı konfigürasyonu elde etmek de mümkün olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz şunları kaydetti:

"Monster olarak yeni şeyler denemeyi, en yeni teknolojileri kullanmayı ve bunları kullanıcılarımızla paylaşmayı seviyoruz. Sadece oyun bilgisayarlarına ayrılmış bir mağaza açmış olmamız da bu konudaki heyecanımızın bir göstergesi diye düşünüyorum. Tüm oyunseverlere, buraya gelip mağazamızı görmelerini tavsiye ederim. Fakat bizzat gelemeyip de burayı merak eden insanlar için de mağazamızı görme ve istedikleri bilgisayarı satın alma imkanı yarattık. Onları memnun edecek bir şey ortaya koyduğumuzu umuyorum."