Yeni koleksiyonunda modern çizgilere yer veren marka birbirinden farlı tasarımlarını myragold.com adresinde görücüye çıkardı.

Myra Gold Altın Yüzük Koleksiyonunda Yer Alan Modeller

Myra Gold yeni sezona muhteşem altın yüzük koleksiyonu ile merhaba, dedi. Farklı çizgiler ile her tarza hitap eden modelleri bir araya toplayan marka, tasarımlarında birçok farklı desen ve modelle yer verdi.

Altın yüzük koleksiyonunda renkli taşlar ve çeşitli doğa temalarından yararlanan marka ayrıca geometrik desenlere de yer verdi. Etnik tasarımları modernize ederek günümüze taşıyan modelleri ile dikkat çeken Myra Gold, fantezi tarzı modelleri tercih eden bayanlar içinde ürün yelpazesinde geniş bir yer açtı.

Beyaz ve sarı altını ayrı ayrı kullanarak hazırladığı ürünlere ayrıca sarı ve beyaz altının uyumlu birlikteliğinden elde edilen modelleri de kattı. Taşlı yüzük modellerinde yeni tasarımı olan farklı modelleri renk uyumlarına göre beyaz ve siyah taşlar ile süsleyerek oldukça gösterişli ürünleri oluşturdu. Çok renkli tasarımlarında oldukça farklı bir görüntü yakalayan Myra Gold, bu modelleri ile adından söz ettirecek gibi görülüyor. Bu modernize edilmiş ve modern tasarımların yanı sıra tarihsel tema niteliğinde olan saraylı modellere de yer verdi. İnciler, taşlar ile süslenmiş değişik sunumlar ile şaşalı gir görünüm kazanan yüzüklerin yanı sıra sade tasarımlarda koleksiyonda yer alan parçalardır.

Myra Gold Ayrıcalıkları ve Fırsatları

Yüzlerce yüzük modellini bulacağınız Myra Gold sitesinde markanın güvencesi ile ürünleriniz kapınıza kadar gelir. İster kendinize ister de sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu eşsiz tasarımları en uygun fiyat garantisi ile almanız mümkün.

Myra Gold eşsiz tasarıma sahip olan altın yüzük koleksiyonunu uygun fiyatlar ve uygun ödeme seçenekleri ile http://www.myragold.com/altin-yuzuk-modelleri_46.htm adresinde sizlere sunuyor.  Ücretsiz ve sigortalı kargo hizmeti ile kapınıza kadar gelen ürünleri üç yıl boyunca bakım ve onarım garantisi ile sizlere teslim eden Myra Gold ayrıca iade ve de değişim garantisi de veriyor.