Trabzon’da gözlük sektöründe yaklaşık 50 yıllık bir deneyimi bulunan Altın Optik, Kunduracılar Caddesi’nin Meydan girişinde ikinci şubesini açtı. Kaliteye önem veren Altın Optik, burada müşterilerinin konforu için her şeyi düşünürken, seçkin müşterilerinin ayağına dünyanın en kaliteli markalarını da getirdi.
Rayban, Fendi, Emillio Pucci, Calvin Klein, Flair, Bulgari, Versace, Prada ve Dolce Gabbana’nın da aralarında bulunduğu dünyanın en iyi 38 gözlük markasının buluştuğu mağaza bu özelliği ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nde tek.
Mağazayı babası Vecdi Bekar ile birlikte açan Metehan Bekar, neden böyle bir konsept hazırladıklarını ise ”Mağazamızda müşterimizin konforu ve rahatı esas” şeklinde açıklıyor. Gözlüğün sadece sağlık için değil bir aksesuar olarak kullanıldığına dikkat çeken Bekar, “Dünyanın en iyi markalarını bir araya topladık. Böylelikle dünyanın en iyi markalarını vatandaşımızın ayağına getirdik” dedi.
Yeni mağazasında müşterilerine bir otel rahatlığı sunan Altın Optik, bu alanda hazırladığı yeni konsepti ile adından bir hayli söz ettirecek.