Günümüzde pek çok erkeğin sorun yaşadığı penis boyu problemi doğal yöntemlere başvurularak giderilmekte. Ancak istenilen sonucun elde edilebilmesi için öncelikle sabırlı olmak ve tamamıyla doğru işlemlere başvurularak penis boyunu uzatabilir ve kalınlaştırabilirsiniz.

Penisin Boyunun Uzatılması

Cinsel birleşmelerde erkeklerin en çok tedirginlik duyduğu ve çekingenlik yaşadığı durum penis boyunun olması gerekenden kısa olmasıdır. Bu sorunla birlikte özellikle de ilk cinsel tecrübelerini yaşamadan önce partnerlerinin mevcut durumdaki penislerinin uzunluğundan memnun kalmamalarına yönelik olarak korku yaşayabilmektedirler.

Penis uzunluğunun olması gerekenden kısa olduğu düşüncesine sahip olan ve cinsel birlikteliklerde istenen düzeyde aktif olamayan erkekler bu bakımdan çeşitli penis boyu uzatma tekniklerini araştırmaktadırlar.

Penis Boyunun Uzatılmasının Yararları Nelerdir?

Penis boyunu uzatmanın sağladığı pek çok yarardan bahsedilmesi mümkün olabilmektedir. Ancak penis uzatmanın en önemli faydası hiç şüphesiz kişinin kendisine olan özgüvenin artmasıdır. Bu konuyla alakalı en önemli bir diğer husus da penis bölgesinin çok daha estetik bir görünüme kavuşacak olmasıdır. Sonuç olarak da cinsel birlikteliklerde duyulacak haz yüksek oranda artacaktır.

Cinsel birlikteliklerde en önemli hususlardan biri de ilişkiye girilecek olan partnerin orgazm olup ilişkiden yeterince zevk almasıdır. Böyle bir sonuç da penis boyutunun uzun olmasıyla ilgilidir. Penis boyunun uzatılmasının bir başka önemli yararı ise kan akışının sağlıklı gerçekleşmesidir. Penis boyunda sağlanan uzunluk kandaki akışında sorunsuz gerçekleşmesine katkı sağlayabilmektedir.

Penis Boyu Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Erkekler için son derece önemli bir sorun olma özelliği taşıyan olması gerekenin altındaki penis uzunluğunun giderilmesinde başvurulan çeşitli yöntemler bulunur. Bu işlemin gerçekleştirilmesinde başvurulan 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Başvurulmakta olan söz konusu yöntemler ameliyatlı ve ameliyatsız olarak uygulanmaktadır.

Ameliyatsız Uygulanan Penis Boyunu Uzatma Yöntemleri Nelerdir?

Ameliyatsız olarak başvurulan bu yöntemler, hastaların cerrahi müdahalelerde oluşabilecek komplikasyonlar ve sonrasındaki uzun iyileşme süreleri nedeniyle başvurdukları cerrahi müdahale olmayan yöntemlerdir.

Bunlar;

Penis Boyunu Haplar, Takviyeler ve Kremlerle Uzatma; Doğada bulunan bazı bitkilerin ve vitaminlerin karıştırılmasıyla elde edilen hap ve kremler penis boyunun uzatılmasını sağlayabilir. Ayrıca sonucu kanıtlanmış olan takviyelerden faydalanmak bu konuda yardımcı olabilir.

Yağ Transferi Yöntemiyle Penis Boyunun Uzatılması; Penise gerçekleştirilen yağ transferi, penisin boyunu için son derece ideal ve güvenilir bir seçenek olma özelliği taşımaktadır. Hastalardan birçoğu için istenen neticenin elde edilebilmesi için birden fazla uygulama gerekebilmektedir. Penisi saran ince deriye yapılacak yağ transferi, penisin boyutunu büyük ölçüde arttırıcı rol üstlenecektir.

Penise yağ transferi işlemi ise hastane ortamında oldukça kolay bir uygulama olarak gerçekleştirilebilmektedir. Çoğunlukla karın, göğüs ve alt kolda bulunan yağlar liposuction yöntemiyle penis bölgesine transfer edilir.

Yağ transferi gerçekleştirilen penis bölgesi etrafına 7 gün süreyle tıbbi bandaj yerleştirilir. Bu bandaj, penisin genişlemesini ve büzülmesini sınırlamak içindir. Bu uygulama kesi olmadan yapılır ve ağrısızdır. Penise yağ transferi işlemi sonrasında ise cinsel birlikteliklere sorunsuz devam edilebilir.

Vakum Pompasıyla Penis Boyunun Uzatılması; Vakum (penis) pompası, bir tür penis büyütme aletidir. Hastanın penisi, havayı emen bu vakumlu pompaya bağlı haldeki bir silindir içine yerleştirilir.

Vakum penisin içine doğru fazladan kan çeker ve penisi dikleştirerek biraz daha büyük yapar. Sonrasında kanın tekrar vücuda geri dönmesini engellemek için penis bölgesinin turnike gibi sıkı bir halka ile sıkılması gerekmektedir. Vakum pompalarının ayrıca tıbbi kullanımı mevcuttur. İktidarsızlık problemi olan erkek hastalara kullanılması önerilmektedir.

Vakum pompasının kullanımı sonucunda meydana gelebilecek morluklar, yırtılmış kan damarları ve renksiz, kalınlaşmış cilt gibi problemler geçici niteliktedir. Bununla birlikte vakumlama, 20-30 dakikadan daha uzun bir süre yapılmaması gereken bir yöntemdir. Aksi halde dokuların önemli bir bölümünde hasarların oluşmasına sebebiyet verebilmektedir.

PRP Tekniğiyle Penis Uzatma; Kullanılan penis boyu uzatma enjeksiyonları, her iki trombosit açısından zengin plazma (PRP) enjeksiyonunun hastaya enjekte edilmesiyle ve enjeksiyon işlemi sonrası negatif basınçla kullanımını içermektedir. PRP enjeksiyonları oldukça güvenlidir.

PRP, uzun yıllar boyunca modern tıpta kullanılmaktadır. PRP, uyarılmış trombosit kaynaklı büyüme etkenlerini kullanarak sinirleri, cildi, kan damarlarını ve büyümeyi yeniler. PRP uygulaması sonuçları farklılık gösterir çünkü her hastanın iyileşme süresi ve genetik potansiyeli farklıdır.

Penis Boyunu Ameliyatla Uzatma

Cerrahi bir uygulama olan ameliyatla penis boyu uzatma yöntemi en güvenilir ve kalıcı çözüm sunan yöntemlerden biridir. Ameliyat yönteminde başvurulan en yaygın teknik, penisi kasık kemiğine bağlayan bölümün kesilmesini ve daha fazla uzunluğu sağlamak amacıyla penis dibinde bir deri grefti uygulanmasını içermektedir.Bu uygulamada hastaya genel ve ya lokal anestezi uygulanmaktadır. Ameliyatın amacı penis boyunun uzatılmasını sağlamaktır.