İngiltere de piyasaya sürülen ve amaç sadece güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin kullanımına sunulan paykasa kart beklenenin üzerinde bir ilgi gördü ve tüm dünyada hızlı kullanılmaya başlandı. İlk yıllarda sadece bahis sitelerinde kullanılan bu sistem günümüz de o kadar yoğunlaştı ki artık paykasa sahipleri 50 binin üzerinde internet online satış sitesinden alışveriş yapabiliyor. Sadece online alışveriş sitelerinden değil, ayrıca bir çok oyun sitesinden premium hesaplar almanıza kadar bütün işlemlerinizi internet üzerinden güvenlik tedbirleri sayesinde yapabiliyorsunuz. Sizde böyle bir kaliteye sahip olmak istiyorsanız eğer yapmanız gereken sadece, iyi bir paykasa sitesi bulmak ve hemen istediğiniz limitlerde bir kart almanızdır. Bunun için biz sizlere kendi kullanmış olduğumuz Gerçek Kart firması öneriyoruz. Resmi internet sitesi www.gercekkart.com olup 0537 324 14 36 numaralı müşteri hizmetlerini de arayarak bilgi alabilirsiniz.

Güvenle Paykasa Alın

Paykasa satışı yapan bir çok firma olduğu gibi, bu firmaların içerinde ki en güvenilir olanlarından paykasa kart alabilirsiniz. Sizlere önermiş olduğumuz site üzerinden en ucuz fiyatlar ile rahatlıkla istediğiniz miktarlarda oyun sitelerine aktarmak için para kartları alabilirsiniz. Paykasa satan firmaların tamamı hemen hemen aynı fiyatlarda olup indirim yapanlar kendi komisyonları üzerinden bu işlemleri gerçekleştirirler. İşte bu nedenle sizlere önerdiğimiz firma en uygun şekilde alım yapmanızı sağlıyor. Ama çok aşağı fiyatlara paykasa kart satan firmalar varsa eğer, bunlara kesinlikle çok dikkat etmelisiniz. Çünkü kimse zararına satış yapmaz ve bu firmalar büyük ihtimal dolandırıcı olabilirler. Bir kere alışveriş yaptım sağlam firma diyorsanız eğer birde biz sizlere olayı şöyle anlatalım.

http://www.gercekkart.com/wp-content/uploads/2017/11/2-3.png

Güncel Kurdan Paykasa Kart

Bu şekilde piyasanın çok altında satış yapan firmalar öncelikle sizin gibi paykasa kullanan kişileri tespit edip bu kişilerin bilgisayarlarına girerek, paykasa kartlarına el koyup, kartın içinde ki limitleri kendi hesaplarına geçirirler. İşte bunların tamamından kurtulmak ve gönül rahatlığı ile işlemler yapmak için, sizlerde http://www.gercekkart.com firmasını tercih edenler arasında yerinizi alabilir ve kolaylıklar ödemelerde paykasa kart kullanabilirsiniz.