16 haneli kullanım kodu ile tasarlanan Paykasa her alanda online ödeme işlemlerimizi kolaylaştıran ve daha ekonomik hale dönüştüren yapısı ile kaliteli hizmet imkanı sunar. Sektörde Paykasa Kart satışı gerçekleştiren bir çok platform bulunmaktadır. Fakat bu firmalardan bir kısmı sadece ticari amaçlı bu işlemi gerçekleştirirken bir kısmı ise tamamen paravan niteliğinde olup dolandırıcılık hususunda sanal ödeme sistemlerini hedef almıştır. Sektörde yer edinmiş satış firmalarını inceleyerek ödeme işlemleri konusunda gerekli portföye sahip firmaları tercih etmelisiniz. Bu sayede hem güvenli hem de verimli bir satış firması seçerek online ödemelerinizi güvence altına alacağınıza emin olabilirsiniz. Bu noktada güvenilir yapısı ile en uygun fiyatlarla Paykasa satışı gerçekleştirerek online ödemelerinizi hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirme imkanı vermekte olan https://www.odemekartlari.com dikkatleri üzerine çekmektedir. Ön ödemeli sanal kart Paykasa’yı Ödeme Kartları üzerinden güvenle temin edebilirsiniz.

Paykasa Nasıl Kullanılır?

Paykasa sanal kullanım kuponu diğer kart seçeneklerinde de olduğu gibi ön ödemeli kullanıma sahiptir. Oluşturulan her kullanım kodu kişinin talep ettiği tutarda ve miktarda belirttiği üzere SMS veya e-postası aracılığıyla şahsına iletilmektedir. Bu hususta harcadığınız tek zaman satın alma işlemi esnasında sizler tarafından ödeme işleminin gerçekleştiği süreç olmaktadır. Bunun dışında hiçbir şekilde zaman kaybına uğramaksızın işlemlerinizi en kısa süre zarfı içerisinde hızlı ve pratik bir kaç işlem sonucunda gerçekleştirip anında kullanabileceğiniz aktif kullanım kuponlarına 2 dakika gibi kısa bir süre içerisinde sahip olabilirsiniz.

Güvenilir bir adresten Paykasa Karta sahip olmak çok kolay. Bütçeniz ve ihtiyacınız doğrultusunda seçeceğiniz Euro değerindeki kartınızın TL karşılığı ödemesini EFT veya havale ile gerçekleştirmeniz yeterli. Hiçbir kişisel bilginizi üçüncü kişilerle paylaşmanıza gerek kalmadan kartınızı satın alabilirsiniz. Ödemenizden kısa bir süre sonra kartınıza ait olan dijital kod elinize ulaşacaktır. Paykasa geçen siteler üzerinden işlemlerinizi sadece size verilen kullanım kodu ile gerçekleştireceksiniz. Bunun dışında herhangi bir bilgi girmeniz gerekmez. Her ne kadar fiziki anlamda elle tutulur bir kartınız olmasa da tarafınıza iletilen kullanım kodları aracılığıyla tıpkı bir kredi kartı ile işlem yapıyormuşsunuz gibi kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlayarak internet ortamındaki nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.