Satış ve bozdurma işlemlerinde pazarın büyük payına sahip olan arefbilisimpaykasa.com adlı site üzerinde yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz 2018 yılı ilk 6 ayı baz alındığında, içerisinde bulunduğumuz 2019 yılı içerisinde 35% lik bir artış gözlemleniyor.

Elbette Paykasa, ulaştığı populariteye bağlı olarak art niyetli bir çok insanında hedefi haline gelmiş bulunuyor. Astropay Kart'ın ilk populer olduğu dönemlerde de buna benzer sorunlar yaşandı. Brezilya merkezli Astropay LLC. isimli şirketin 2018 yılı başlarında almış olduğu bir dizi önlem sayesinde, Astropay satın alma ve bozdura işlemlerinde asla güven sorunu yaşanmaz hale geldi.Paykasa Reseller olarak adlandırılan resmi bayiler aracılığı ile satın alma ve bozdurma işlemlerini gerçekleştirmeniz dahiliyetinde, her hangi bir aksama,gecikme ya da dolandırılma gibi sorun yaşamaz ve hızlı bir şekilde işlemleriniz tamamlanır.

Paykwik Kart satışına da başlayan www.arefbilisimpaykasa.com, her üç sanal kartında resmi bayisi olarak reseller görevini yerine getirmektedir. Sanal kart ihtiyaçlarınız halinde site üzerinde ki, whatsapp ya da canlı destek yoluyla, iletişime geçebilir ve güvenli paykasa satın alma ve bozdurma deneyimini yaşamış olursunuz.Ayrıca Paykasa bozdurma ihtiyaçlarınızı da saniyeler gibi kısa bir süre içerisinde gideren firma, uyguladığı Paykasa bozum kurları ile de oldukça rekabetçi şekilde ticari faaliyetlerini sürdürmekte.