Paykasa sayesinde Dünya çapındaki pek çok kişi Paykasa’dan yararlanıyor ve güvenilir şekilde hizmet alıyor. Paykasa sanal kart seçeneklerinin en popüler olanıdır. Dünya çapında kabul görmesinin yanında en güvenilir yöntemlerden biridir. Hem karlı çıkabileceğiniz hem de kişisel bilgilerinizi saklayabileceğiniz bu yöntem sayesinde oyun sitelerinden, alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilir, e ticaret konusunda başarılı işlemler yapabilirsiniz. 

Paykasa Ne Gibi Özellikler Sunuyor?

Pek çok kişi güvenilir olan sanal kart yöntemlerine odaklanmak istiyor. İlk olarak sanal kart seçeneklerini değerlendirecekseniz o zaman Paykasa yönteminin detaylarına odaklanmanız gerekiyor. Paykasa kart seçeneği sayesinde hızlı bir şekilde e ticaret işlemlerini yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda güvenilir ve düşük komisyonlu bir hizmet sunması da en önemli özelliklerinden biri oluyor. Paykasa yönteminin tüm özellikleri aşağıda belirtiliyor:

  • Paykasa verilen tüm kişisel tüm bilgileri saklıyor ve 3.kişiler ile hiçbir şekilde paylaşmıyor.
  • Paykasa kullanıcılara Euro bazında işlem yapmalarına izin veriyor. Aynı zamanda 10 Euro ile 1000 Euro arasında limit sunuyor.
  • Paykasa kullanıcılara 16 haneli PIN numarası sunuyor. Bu PIN numarası sayesinde internet üzerinde Paykasa geçerliliği olan her terde işlem yapılabiliyor.

Paykasa Alımı ve Alışverişi Nasıl Yapılır?

Paykasa üzerinden işlem yapabilmek adına önce Paykasa sahibi olunması gerekiyor. Ucuz Paykasa seçeneklerini değerlendiren pek çok kişi hızlı ve sorunsuz şekilde işlem yapabiliyor. Birbirinden güvenilir ve kaliteli bayi seçenekleri bulunuyor. Onlar arasından doğru bir seçim yapmak gerekiyor. Alım yapabilmek için kredi kartı bilgilerini ya da IBAN seçeneklerini değerlendirmek gerekiyor. Bu sayede hızlı ve sorunsuz şekilde işlem yapabiliyorsunuz. Ne kadarlık bir Paykasa kart istediğinizi belirtmelisiniz. Ona göre belirli bir komisyon ödemesi de yapılması gerekiyor. 

Paykasa satın alan kişilerin ellerinde 16 haneli bir PIN numarası bulunuyor. Bu PIN numarası ile birlikte Paykasa’nın geçerli olduğu siteler içerisinde alışveriş yapmak mümkün oluyor. Ödeme seçeneklerine girmek ve buradan Paykasa yöntemini seçmek gerekiyor. 16 haneli PIN numarası istenecektir. Bu numarayı girmek gerekiyor. Onay tuşuna bastığınız zaman ise anlık olarak ödemenizi yapmış oluyorsunuz. Paykasa yönteminde bekleme yapılmıyor. Yani hesaba para hızlı bir şekilde geçiyor ve sorun yaşanmıyor. 

Paykasa Bozdurma İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Kart içerisinde belirli miktarda para kalabiliyor. Bu belirli miktar hiçbir şekilde çöpe gitmiyor. Paykasa kart sadece tek kullanımlıktır. Bu tek kullanımlık olan kartın içerisinde belirli bir limit kaldığı zaman bu limit çekebilme hakkınız bulunuyor. Bunun için satın alım yaptığınız bayi ile görüşmeniz gerekiyor. Bayi içerisindeki canlı destek birimine bağlanmanız lazım. Kartın içerisinde bulunan parayı çekmek istediğinizi ifade etmelisiniz. Bunun için bir de IBAN numarası vermeniz gerekiyor. Bu numaraya kart içerisinde kalan Euro cinsindeki para Türk Lirası olarak IBAN numarasına yatırılıyor. Ancak bunun için belirli bir süre beklenebilir. Paykasa bozdurma işlemlerini yapmak bu kadar kolaydır. Paykasa pek çok sanal kart yöntemine göre çok daha uygun seçenekler sunan bir kart çeşididir.