Bayram Peugeot, fuarın en etkileyici ile tam bir gövde gösterisi yapıyor. Fuarda 6 farklı model sergileyecek olan Bayram Otomotiv, aynı zamanda yeni Peugeot Partner Tepee modelinin de lansmanını yaptı. Türkiye’de ilk defa Trabzon’da görücüye çıkan model yenilenen özellikleri ile dikkatleri üzerine çekti.





Deneyimi, bilgi birikimi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Peugeot’nun en son modellerini ve yeniliklerini Trabzonluların beğenisine sunan Bayram Otomotiv tüm otomobil severleri Peugeot’nun muhteşem standına davet etti ve yoğun ilgi gördü. Yeni Peugeot Partner Tepee nin örtüsünü Vali Recep KIZILCIK ile kaldıran Bayram fuarın en hareketli ve modelleriyle en çok ilgi gören standı oldu..



Yeni Peugeot Partner Tepee

Markanın yeni tasarım kodlarını benimseyen Yeni Peugeot Partner Tepee’nin tasarımı yenilendi ve aracın ticari başarısını pekiştirmek için motor seçenekleri ve donanımlarında en son teknolojiler benimsendi. Yeni Peugeot Partner Tepee, güçlü kişiliği, modern görünümü, sınıfında benzeri görülmemiş teknolojik donanımları, geniş iç mekan, modülerlik ve örnek kullanım özgürlüğü gibi özellikleriyle ayırt ediliyor.

Yeni Partner Tepee kişiliğini dışa vuruyor ve yeni Peugeot kimliğinin tasarım özelliklerini yansıtan yeni tarzını sunarak kalite seviyesini artırıyor. Yeni ön yüz, yeni bakış, yeni dikiz aynaları, yeni Peugeot logosu... Modernliği aynı zamanda Kombi Van sınıfında bir ilk olarak LED’li gündüz farlarının varlığıyla da kendini ifade ediyor. Viraj fonksiyonlu sis lambaları ile çok sayıda kromlu kaplamalar ve siyah iç maskeli yeni arka stoplar da çekiciliğinin artmasına katkıda bulunuyor.

Yaşanması keyifli Partner Tepee, yolcularına versiyonlara göre, ESP, yan hava yastıkları, çift bölgeli otomatik klima, arka park yardımı, elektrikli katlanır yan aynalar, hız sabitleme sistemi, aydınlık ve yağmur sensörleri gibi çok sayıda konfor donanımı sunuyor.

Partner Tepee’de, markanın tüm bilgi birikimini ve deneyimini yansıttığı 2 adet dizel motor kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

1.6 lt HDi 90 hp: Kalkış anından itibaren yüksek torka sahip olan bu motor, sürdürülebilir kullanım maliyeti, ataklığı ve keyif veren sürüşüyle üstün kalitesini ispatlıyor.

1.6 lt HDi 115 hp FAP:Bu motor değişken geometrili bir turbo ile donatılmıştır. “Overboost” (geçici yüksek tork) fonksiyonuna sahiptir. “Overboost” fonksiyonu geçici olarak (örneğin bir sollama esnasında veya acil bir durumda birkaç saniyeliğine) 30 nm’lik ilave bir tork sağlar ve bu da aktif güvenlik açısından sürücü için son derece sağlam bir güvence oluşturur.







Peugeot 508: Kaliteli Zaman

Tasarımının her aşamasında ve her alanda kaliteli, yalın ve çarpıcı bir araç olarak tasarlanan Yeni Peugeot 508, güçlü ve ekonomik benzinli motor seçenekleri, yeni nesil e-HDi teknolojisi, prestijli ve aerodinamik tasarımı, üst düzey kalitesi, konforu ve eşsiz sürüş keyfi unsurlarıyla pazara çok güçlü bir giriş yaptı. “Kaliteli zaman” sloganı ile lanse edilen Yeni Peugeot 508, Sedan ve SW olmak üzere 2 gövde tipi ile pazara sunuldu. Yeni Peugeot 508, sürücü ve yolculara sunduğu konfora katkıda bulunan yüksek teknolojik donanımlarla da asaletini sergiliyor. Versiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunulan Navigasyon, Renkli Head Up ekranı, Dört bölgeli otomatik klima, Akıllı ışık sistemli yönlendirmeli Xenon farlar,Viraj aydınlatması, Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Elektronik park fren sistemi, Sürücü için elektrikli bel masajı, Yol bilgisayarı, JBL hi-fi ses sistemi gibi donanımlar 508’in özel karakterini daha da güçlendiriyor.



Yepyeni çizgileri ile Peugeot 308

Orta segmentin başarılı modeli Peugeot 308, Peugeot’nun yeni marka kimliğini sembolize eden çizgilere bürünürken, yenilikçi mikro-hibrid e-HDi teknolojisinden yararlanıyor ve yakıt tüketimi ile CO2 emisyonlarını kilometre başına 98 g CO2’den itibaren en düşük seviyeye indiriyor. %15 oranında yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanım maliyeti tasarrufu sunan bu mikro-hibrid teknolojisine ek olarak, CO2 emisyon düzeyini etkileyen bütün faktörler optimize ediliyor. Yeni Peugeot 308 ile e-HDi teknolojisini hem manuel hem de Auto6R vites kutusu seçenekleri ile sunan ilk ve tek marka olan Peugeot, bu segmentte standart olarak sunulan ESP donanımı ile de farklılığını ortaya koyuyor. Yeni Peugeot 308’in stili LED’li farları ile ön plana çıkıyor.




Sıradışı bir heyecan Peugeot RCZ

RCZ, özgün ve yenilikçi tarzı, özel iç mekânı, sürüş keyfi, dinamik ve çevreci motor seçenekleri ile 200 yıllık tarihinden güç alan Peugeot markasını daha fazla tutku ve heyecan dolu bir geleceğe doğru taşıyor. Peugeot RCZ 2+2 Sportif Coupe, zor beğenen, bilinçli, farklılaşma arayışında olan ve ilk görüşte tutulmaya, baştan çıkarılmaya hazır bir müşteri kitlesine yönelik sıra dışı özel bir araç olarak tasarlandı. Peugeot RCZ Euro 5 standartlarına sahip olan 2 farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Otomatik vites seçeneğine sahip 1.6 THP motor 156 hp güç ve 240 Nm tork üretiyor. Peugeot RCZ’in diğer motor seçeneği 6 ileri manuel vites kutusu ile sunulan 200 hp gücündeki 1.6 THP motor 275 Nm tork üretiyor.

Kompakt ve geniş hacimli bir crossover olan Peugeot 3008, sadece Peugeot ürün gamı içerisinde değil, mevcut otomobil pazarinda yeni ve yenilikçi bir ürün arzı oluşturuyor. Peugeot 3008 modern, pratik ve sürüş keyfi yüksek bir araç arayışında olan müşterilere orijinal çözümlerle birlikte, en üst seviyede çok amaçlı kullanım olanağı sunuyor.

Peugeot, 5008 ile monospace dünyasına yepyeni bir yorum getiriyor. Peugeot’nun yeni marka kimliğini vurgulayan değerleri benimseyen bu yeni model, bu segmentten beklenen tüm ayrıcalıklı özellikleri mükemmel yol tutuşundan ödün vermeden en üst seviyede sunuyor ve sürüş konforu ile güvenlik konusunda en ileri teknolojileri içeriyor. 7 koltuklu Peugeot 5008, zengin donanım seviyesi, Video Paketi ve çevre dostu motor seçeneği ile dikkat çekiyor. Peugeot 5008, head up ekranı, güvenli takip mesafesi kontrol sistemi, üç sırayı da kapsayan kafa/perde hava yastığı, daha fazla bağlantı olanağı, rampada kalkış destek fonksiyonlu otomatik elektrikli park fren sistemi, her koltuk için kemer ikaz ışıkları, düşük lastik basıncı sensörü gibi donanımlarla farklılaşıyor.