Hastalar VIP araçlarla havaalanından alınacak, tüm masrafları karşılanacak ve bungalov tatili başta olmak üzere termal ya da deniz kenarında otellerde tatil imkanı sağlanacak

Turk Hair Trans Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Handan Acıkök, sağlık turizminde devrim niteliğinde kararlar aldıklarını söyledi. Türkiye'ye döviz kazandıracak bir projeye başladıklarını anlatan Handan Acıkök, "Saç ektirene bungalov başta olmak üzere tatil imkanı sunacağız" dedi. Dünyada bir ilk olması beklenen tatil imkanı ile özellikle yabancı hasta sayısında belirgin bir artış kaydedeceklerini belirten Acıkök, "Bu sayede hasta sayımızı 2012 itibarıyla en az beşe katlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İSTEYENE TERMAL, İSTEYENE BUNGALOV

Acıkök, Seçenekler arasında isteyene İzmit-Kartepe-Sapanca bölgeleri arasında bulunan yerlerde bungalovda konaklama, isteyene Yalova civarında termal otellerde konaklama, isteyene de Kefken ve Kerpe civarında deniz kenarı konaklama hizmetleri vereceğiz. Özellikle bungalovda tatili önereceğimiz konaklamada birçok aktivite yer alıyor. Dağda kar altındaki bölgede (sezona göre) ATV sürüşü, Paintball, Off-road, at binme, kayak, su kayağı ve daha birçok aktiviteyi sunuyoruz. Hastalarımıza tüm bu imkanları, aileleriyle birlikte tüm yeme-içme-konaklamayı ücretsiz sunuyoruz."

Bazı hastalarda görülen korkunun sedasyon (10 dakikalık uyuşturma) sayesinde atlatıldığını belirten Acıkök, kuş sesleri ve tabiattaki canlılarla iç içe, bol oksijenle uyguladıkları tatil programıyla birlikte bir kısım hastalarda görülen bu korkunun da atlatılmasını sağlayacağını söyledi.