SAMSUN (AA) - Fiat Egea Station Wagon, Samsun Otoshow Fuarı'nda tanıtıldı.

Otokoç Birmot Samsun Fiat Şube Müdürü Özcan Özel AA muhabirine, ürün geliştirme sürecinde Tofaş mühendislerinin büyük rol oynadığı, 1 milyar doları aşan yatırımla hayata geçen Egea Projesi'nin son üyesi Fiat Egea Station Wagon'un Türkiye'de ilk kez Samsun'da görücüye çıktığını söyledi.

Yüz binin üzerinde ziyaretçi gelmesi beklenen fuarda Fiat markasının önemli rol oynayacağını dile getiren Özel, "Sedan ve Hatcback'ten sonra Egea ailesinin merakla beklenen modeli Station Wagon ile fuara damga vurduk. Fuara 14 aracıyla katılım gösteren Fiat, yeni pick-up modeli Fuulback, yenilenen Fiorino, Doblo, Ducato gibi pek çok modeli de müşterilerinin beğenisine sunuyor." dedi.

Özel, Fiat Egea Station Wagon'un ön gösteriminin Samsun'da yapılmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Markamızın lider olduğu Samsun'da düzenlenen bu organizasyona en yeni, birbirinden farklı modellerle katılım göstermek bizim için oldukça önem taşıyor. Yeni modellerimizin de katkısıyla bölgedeki portföyümüzü büyütürken müşteri memnuniyetinde en üst seviye hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Fiat Egea Station Wagon'un, Türkiye'de ekim ayından sonra satışa sunulacağı bildirildi.

Samsun Otoshow Fuarı'na otomobil severler büyük ilgi gösteriyor. 12 otomobil üretici firmasının katıldığı fuarda 2016 yılının modelleri ve 2017 yılında piyasaya çıkacak otomobiller sergileniyor.