İSTANBUL (AA) - Securitas, 10'uncu ve 20'nci yıllarını dolduran çalışanlarını ödüllendirdi.

Securitas'tan yapılan açıklamaya göre, Securitas İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü tarafından Ankara'da "Saha Kıdem Ödül Töreni" düzenlendi. Törene, Securitas Ülke Yönetimi ve Securitas'ta 10'uncu ve 20'nci yıllarını dolduran güvenlik görevlileri katıldı.

İzgören Akademi'den Gökhan Okçu'nun sunumuyla düzenlenen törende 285 çalışan ödüllendirildi.

Etkinlikte konuşan Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, bilgi lideri olarak sektördeki değişime liderlik ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Teknolojinin hayatımızdaki yeri giderek artıyor. Güvenlik çalışanları olarak değişime ayak uydurmamız ve dijital dünyaya uyum sağlamamız önemli. 2020'de verimli, farklı, sürdürülebilir, bilgi ve teknolojiyle harmanlanmış bir güvenlik anlayışında olacağız. Bu yolculukta çalışanlarımız, yani insan her zaman çok önemli. Kıdeminizin yanına kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar katmanız önemli. Geri kalmayın, kendinizi geliştirin. Bugün burada mesleğini layıkıyla yapan 13 bin kişiden oluşan Securitas ailesinin içerisinde 10'uncu ve 20'nci yıllarını tamamlayan çalışanlarımızla bir aradayız. Her geçen gün bir adım daha ileriye giden güvenlik sektörü, bu mesleğe inananlarla değer buluyor. Ben burada işine gönül vermiş onlarca kişiyi bir arada görmenin mutluluğu içerisindeyim. Birlikte hayal kurmaya ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz."