Ülkemizin birçok yerinde şubesi bulunan ve iletişimi kolay olan şirket müşterilerine ev, araba veya arsa sahibi olma şansı sunmaktadır. Yıl boyunca düzenlenen özel kampanyaları ile birçok avantajlı sistemi bünyelerinde bulundurmaktadır.

Araba almak istiyorsanız ve bunun için taşıt kredisi çekerek borca girmek istemiyorsanız faiz farkı ödemeden araba alabileceğiniz sistemlerini tercih edebilirsiniz. Birevim araba sahibi olmak isteyen müşterilerine oluşturduğu alt marka olan Birarabam üzerinden yardımcı olmaktadır. Bu sistem sayesinde çok düşük taksit fırsatları ile çok uzun veya kısa vadede faiz ödemeden istediğiniz aracı almanız mümkündür.

Birevim Üzerinden Faizsiz Araba Almanın Avantajları

Birevim veya Birarabam markası üzerinden faiz ödemeden senetle araba alma, düzenli ve serbest taksit seçeneklerini tercih ederek araç sahibi olmanız mümkündür. İlk ve en önemli avantajı uzun vadede ödeme yapmanıza rağmen faiz ödemesi yapmayacak olmanızdır. Taksitler 80 aya kadar uzayabilmektedir. Bu tercih edeceğiniz aracın miktarı ve aylık ödeme miktarınıza göre belirlenecektir.

Araç alırken sunulan bu sisteme dahil olurken birikmiş paranız varsa bunu peşinat olarak verebilir veya hiç peşinat ödemeden ve bunun için bir fark ödemeden dahil olmanız mümkündür. Şirket sizlere her türlü aracı alma şansı sunmaktadır. İkinci el araba veya sıfır araba seçenekleri burada yer almaktadır.

Birarabam Avantajları Nelerdir?

Birarabam sisteminin sunduğu birçok avantaj vardır. Öncelikle güçlü sermaye yapıları ve özel sözleşmeler ile anlaşmaları yapmaları nedeniyle çok güvenilir kabul edilebilir. Sistem size taksitleri kendiniz belirleme şansını sunmaktadır. Bu taksit belirleme işini gelirinize göre belirleyerek rahatça araba sahibi olabilirsiniz.

80 ay taksitle dahi araba almış olsanız bile istemeniz halinde toplu borç ödemesi yaparak borcunuzu erkenden bitirebilirsiniz. Bunun bir cezası yoktur. Bu uzun vadeli araç alma şansı sayesinde faiz ödemesi yapmayacağınız için arabayı ucuza sahi olabileceksiniz. Ve bu sistem ülkemizin sadece belirli bölgelerinde değil ülkemizin her noktasında sizlere sunulmaktadır. Tek yapmanız gereken aracı belirlemek ve doğru bağlantıyı kurmak olacaktır. 

Birarabam Güvenilir mi?

Birarabam, Birevim altında kurulan güçlü sermaye yapısına sahip bir tasarruf şirketidir. Sunulan tasarruf yöntemlerini doğru şekilde tercih ederek insanların avantajlarından yararlanma şansını sunmaktadır. Uzun yıllar yüksek faizle kredi çekerek araba sahibi olmak yerine hiç faiz ödemeden araba almak mümkündür. Hizmet vermeye başladığı andan itibaren binlerce kişiyi araba sahibi yapmayı başarmışlardır.

Araba almak için başvurduğunuz şirkete faiz ödemeseniz dahi katılım ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu ücret sözleşmede belirtilecek ve şirket tarafından peşin olarak tercih edilecektir. Bu belirli bir oran üzerinden alındığı için arabanızın bedeline göre sizden tahsil edilecektir. Faizsiz, taksitli ve istediğiniz şekilde ödeyebileceğiniz sistemi sunan bu sistemi daha yakından tanımanız iletişime geçerek mümkün olacaktır.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/senetle-araba.html