Kuyumcular, tefeciler, faktoring şirketleri, ikrazatçılar, sanal tefeciler internet ortamında iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz başlıca yerler arasındadır. Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için ihtiyaç duyduğunuz paraya başta İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerde nasıl ulaşabileceğinizi bu yazımızla sizlere anlattık. Yazımızın ilerleyen bölümlerini dikkatle takip etmeniz halinde gerekli bilgileri edinmiş olacaksınız.

İnternet araştırmaları yaparken hangi bankadan ne şekilde nakit ihtiyacınızı karşılayabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ancak bankalar belirli kriterlere uygun olmadığınız sürece sizlere nakit verme noktasında uzak durmaktadırlar. Bu sebeple de diğer seçeneklere başvuru yapmak durumunda kalabilirsiniz. Önceki yıllara ait borçlarınız yüzünden yasal takibe düşmüş olabilirsiniz. Sicilinizin ne zaman temize çıkacağı ile ilgili bilgileri edinmek üzere web sitemizi takip etmenizi öneririz.

Senetle Para Alma Yolları ve Alternatif Kredi Yolları;

  • Senetle para veren Kişiler, kuyumcular

  • Senetle borç para veren ikrazatçılar

  • Senetle kredi veren bankalar

  • Borçlarınızı kapatabileceğiniz krediler

  • İpotek göstererek kredi almak

  • Sicili bozuk kişiye kredi veren bankalar

  • Faturalı hatlar için kredi veren bankalar

  • Kredinizi biz çekelim siz ödeyin

Bu Yolların Detayları İçin: https://www.kredihibedestek.com/senetle-para-veren-yerler/

Kredi Notundan Dolayı Kredi Alamayanlar Buraya!

Türkiye genelinde kredi kullanabileceğiniz sayısız banka bulunmaktadır. Ancak bu bankaların hepsi kredi notu düşük olanlara kredi vermemektedirler. Bazı zamanlarda ise kredi notu düşük olanlara yönelik bankalar tarafından özel kampanyalar hazırlanmaktadır.

Başta Aktifbank olmak üzere kredi notu düşük olanların kredi kullanabilecekleri bazı bankalar mevcuttur. Aktifbank “kredi notunuzu dert etmeyin” şeklinde bir slogan kullanarak isteyene 30,000 TL ye kadar kredi kullanma imkanı sunmaktadır. 36 aya kadar vade ile yüksek faiz oranları ile kredi kullanmak senetle para almaktan çok daha iyi bir çözüm olarak gözükmektedir.

Senetle Borç Para Veren Kuyumcular Var Mı?

Senetle borç para veren kuyumcular pek tabiî ki bulunmaktadır. Ancak bunu sıradan bir vatandaş olarak almayı denemeyin. Çünkü kuyumcu tarafından reddedilebilirsiniz. Çok yakın bir tanıdık kuyumcunuz var ise belki bu şekilde şansınızı deneyebilirsiniz.

Bankalara İpotek Veya Kefil Gösterebilir Misiniz?

Bankalar her geçen gün yeni bir kredi ürünü ile daha ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere birçok bankadan taşınır ya da taşınmaz mallarınızı ipotek ettirerek ya da kefil göstererek kredi kullanabilirsiniz.

Kredinizi Sizin Adınıza Çeken Firmaları Denediniz Mi?

Kredinizi sizin adınıza çekiyoruz gibi sözlerle birçok kişinin daha da büyük borçlar altına girmesine sebebiyet veren bu tarz yerler kesinlikle uzak durmanız gereken yerlerdir. Bu gibi vaatlere inanmamanızı önemle tavsiye ederiz.

Fatura Üzerine Telefon Alıp Satmak ve Kredi Çekmek

Son günlerin popüler nakit para bulma yöntemlerinden biri de faturalı hattın üzerine telefon almış gibi gösterip nakit para verilmesidir. Yeni bir telefona sahip olmazsınız ancak fatura taahhüt dönemi sonuna kadar aylık taksitler halinde aldığınız peşin parayı taksitler halinde geri ödersiniz.

Senetle Para Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Yazımızın bu bölümünde nakit ihtiyacı için senetle para alma yoluna gidenlere birkaç uyarımız olacaktır. Bu uyarılar ise sırası ile şu şekildedir;

  • Size senet ile para vereceğini söyleyen kişi ya da işletmelere boş olarak senet imzalamamalısınız,

  • Senedin üzerine yazı yazılırken kalemin aynı kalem ile yazıldığından emin olmalısınız,

  • Senet üzerine yazılan miktarın yazı ve rakam ile aynı miktarda yazıldığından emin olmalısınız,

  • Senet üzerine yazılan miktarın sonradan değiştirilmesinin önüne geçilmesi için kapama çizgisi konulmasını talep etmelisiniz,

  • Senet ödemesini yaptığınızda muhakkak “ödendi” yazısını üzerine yazdırın, borcunuz bittikten sonra bile bir süre daha muhafaza ediniz,

  • Ödediğiniz senetleri kontrol edip, senet üzerinde yer alan yazıların size ait olmadığını incelemelisiniz,

  • Senetler düzenlenirken muhakkak borç aldığınız kişi yanınızda olmalıdır,

  • Senetle nakit haricinde alışveriş yaptı iseniz miktar kısmını doldurmalısınız,

  • Senetle ödediğiniz taksitlerin karşılığında bilgisayarda düzenlenmiş olan ödendi yazılı çıktıları alınız.

Kaynak: kredihibedestek.com