Server Cesur Yapı 25 yıldır İstanbul merkezli olarak cilalama hizmeti veriyoruz. 1995 senesinde 2 şube şeklinde açılan firma günümüzde İstanbul’un birçok ilçesinde var olan şubeleriyle insanların parke cila isteklerini karşılamaya çalışıyor. Bu sebeple de cilalama alanında tecrübe sahibi personelleri bünyesinde barındırıyor.

Hizmetlerinin kaliteli olması adına personellerinin eğitimi ve işi en iyi şekilde yapmaları adına çalışmalar yapıyor. Bu sayede verdikleri parke cila hizmetlerinin müşterilerini memnun edeceğine inanıyor. Mekanların güzelleşmesine yardımcı olan firma cilalama sektöründe en iyisi olmak adına yenilikleri takip ederek hizmet portföyüne bu yenilikleri de ekliyor. Verdiği cilalama hizmetlerinde de kanserojen içermeyen malzemeleri kullanarak insanların hayatını tehlikeye atmıyor.

Firma Tarafından Verilen Cilalama Hizmetleri

Ev ve iş yeri gibi mekanların zeminleri zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak kötü görünüme kavuşabiliyorlar. Firma bu görünümün ortadan kalkması ve yüzeylerin yıpranmasının önlenmesi için cila hizmeti veriyor. Ancak firmanın verdiği bu hizmet zemin türüne ve yapılan cilalama işlemine bağlı olarak gruplandırılıyor.

Deneyimli firmanın verdiği cilalama hizmetleri şunlar oluyor;

  • Parke cila
  • Ahşap cila
  • Tozsuz cila
  • Ahşap parke tamiri
  • Sistre cila
  • Mermer silim
  • Spor salonu cila
  • Deck sistre cila
  • Çini silme
  • Beton silimi
  • Masif parke cila

Firma bu cila ve silme işlemlerini gerçekleştirmek için deneyimli personelleriyle birlikte çalışıyor. Cilalama işlemlerinde kaliteli olan ve kanserojen içermeyen malzemeleri kullanıyor. Ayrıca ürünleri kaliteli olduğu için zeminlere yeni bir görünüm kazandırıyorlar.

Parkelerin Kullanım Süresini Uzatan Sistre Cila

Evler ve işyerleri gibi mekanların zeminleri parkelerden yapılıyor. Bu parkeler fazla kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde silik ve çizikler sayesinde kötü bir görünüme kavuşuyor. Genel olarak görüntünün düzeltilmesi amacını taşıyan sistre cila hizmeti aynı zamanda parkelerin kullanım süresinin de uzamasını sağlıyor. Bu nedenle firma yıpranmış parkelere sahip kişilere cilalama hizmeti vererek onların yaşam veya çalışma alanlarında bulunan parkeleri daha uzun süre kullanmalarına yardımcı oluyor.

25 yıldır sistre cila uygulaması yapan firma hizmeti üç aşamalı olarak gerçekleştiriyor. İlk aşama zımparalama aşaması olurken bu sayede parkelerde bulunan eski cila kalıntılarının yok edilmesini sağlıyor. Zımparalama işlemini üç kere tekrarladıktan sonra ikinci aşamada parke aralarındaki açıklıkların kapatılması için macunlama yapılıyor. Son aşamada da sistre cila yaparak parkelerin güzel görünüm kazanmasını sağlıyor. Firmanın bu hizmetine dair diğer merak edilen detaylar Sistre Cila linki üzerinden öğrenilebiliyor.

Ahşap Sistre Cila Hizmeti ve Sağladığı Avantajlar

Firmanın hizmetleri arasında ahşap sistre cila hizmeti de bulunuyor. Ahşap zeminler için bu hizmeti veren firma sunduğu ücretsiz keşif hizmeti sayesinde mekan zeminlerinin durumunu inceliyor. İnceleme sonrasında yapılacak cilalama işlemi hakkında detayı mekanın sahipleriyle görüşerek anlaşma yapıyor. Sonrasında cila işlemi için tarih belirleyerek cilalamanın yapılmasını sağlıyor.

Ahşap cilalama işlemini firma her türlü konut için uyguluyor. Bu konutlar arasında evler, restoranlar, avmler, iş yerleri ve cafeler bulunuyor. Buralarda yapılan ahşap sistre cilalama uygulamasının sayısı ise kullanılan ağaç türüne bağlı olarak değiştiriyor. Bu hizmetin mekan sahiplerine sağladığı pek çok avantaj bulunuyor.

Bu avantajlar arasında çiziklerin giderilmesi, yıpranmanın önlenmesi ve yeniden oluşumunun engellenmesi yer alıyor. Bu sebeple ahşap zeminlere sahip olan insanların kaliteli görünüm için bu işlemi yaptırması gerekiyor. Firmanın bu hizmetine dair merak edilenler ise Ahşap Parke Sistre Cila linkinden öğrenilebiliyor.

Firmanın Cilalama ve Silme Hizmetlerinin Fiyatları

Parke cilalatma veya parke sildirme gibi firmanın hizmetlerini tercih eden kişiler parke sildirme fiyatları konusunu merak ediyorlar. Çünkü firmalar bu işlem için kişilerden yüksek ücret talep edebiliyorlar. Ancak firma verdiği tüm hizmetler için müşterilerini düşünerek ekonomik bir tarife uyguluyor. Bu sayede insanların cilalanması gereken zeminleri kullanma devam etmelerini önlüyor.

Firmanın fiyat tarifesi yapılacak cila türüne ve uygulama mekanının büyüklüğüyle orantılı olarak belirleniyor. Bunun için hizmet öncesinde firma ücretsiz keşif hizmeti sunarak bu hizmet sonrasında talep edeceği fiyatı belirtiyor. Böylelikle kişiler hizmeti almadan önce fiyat bilgisi alarak işlemin yapılıp yapılmamasına dair kesin kararlarını veriyor.

Fiyat belirlenmesinde firma metrekare üzerinden hesap yapıyor. Böylelikle metrekarenin artması fiyatın artmasını da sağlıyor. Firmanın müşterileri için sunduğu hizmetlerin fiyatlarına dair detaylar Parke Sistre Cila Fiyatları linkinden veya firmanın iletişim adreslerini kullanarak direkt yetkili isimlerden öğrenilebiliyor.

Kaynak: https://abcgazetesi.com/kanserojen-icermeyen-maddelerle-cilalama-hizmeti-371407