Kayseri doğumlu Osman Şahan, kardeşi Olcay Şahan’ın kariyerinde büyük rol oynamış. Futbol alanında da menajerlik yapan Şahan, uluslararası transferlerde isminden söz ettiriyor.

Türkiye’nin Futbolu Avrupa’ya Transfer!

Türkiye’de futbol tutkusunun yüksek olması, sevilen futbolculardan kaynaklanıyor. Takımlarının sadece formalarını değil, ruhlarını da taşıyan adayları transfer etmek için onları iyi tanımak önemli diyen Osman Şahan, Türkiye’nin futbol anlayışının Almanya’da da hüküm sürmeye başladığını gözlemlediğini söylüyor.

12 yıldır futbol alanında sponsorluk yapan Şahan, kardeşi Olcay Şahan’ın da kariyerinde etkisi olan kişilerden biri. Şu an 10 yıldır hizmet verdiği Players and more sportmanagment GMBH CEO’su olmanın verdiği sorumlulukları yerine getirirken, dünyaya imzasını atacak futbolcuları da takip etmeye devam ediyor.

Transferler Takımların Madalyası!

Uluslar arası transferler, dünya çapında önemsenen özellikle futbolcunun da isminin tanınması, yeteneğini parlatması için önemli. Transferlerin gerçekleşmesi için aracı olan menajerlerin de etkili olduğu alanları bilmesi, futbolcunun haddinden fazla abartılmaması gerektiğini açıklıyor.

Transfer işlemleriyle 10 yıldır yakından ilgili olan Osman Şahan, Olcay Şahan ile birlikte çıktıkları bu yolculukta, Almanya’da Türkiye’ye futbol camiasının bütün değişimlerini takip ettiğini söylüyor. Futbolda dünya devi olan oyuncuların başarıları, etkili oldukları takımlar, takım ruhu anlayışları üzerine kafa yorduğunu da söyleyerek, oyuncunun kendini temsil edebileceği bir anlayışla takım transferini gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyor.

Futbolda Olcay Şahan Etkisi!

Olcay Şahan, Trabzonspor ve Beşiktaş takımlarında oynamış başarılı bir oyuncu olarak, abisi Osman Şahan’ın da sağladığı avantajları açıkladı. Resmi transferlerde, etkili olan Osman Şahan, Futbol dünyasında uzun süredir var olmanın verdiği tecrübeyle her zaman iyi adımlar attığını söylüyor.

Teknik, futbolu ve futbolcuyu tanımak her zaman sporda bir adım önde olmak demektir. Futbolcunun heyecanı, tutkusu ve takımına olan aşkıyla takımın şampiyon olması için bir adım önde olmayı her zaman istemesi önemli. Tıpkı Olcay Şahan gibi, sahalarda yer almasa da futbola ve spora olan tutkusuyla transferleri incelediğini ve takip ettiğini açıklıyor. Futbol dünyasında yeni bir isim olmak için her zaman tutkulu ve çalışmak olmak önemli.