Bankaların size tanımış oldukları 90 gün içerisinde borcunuzu ödemezseniz hakkınızda yasal işlem başlatılarak her hangi bir bankadan kredi almanıza engel olunacaktır. Ancak yine de pek çok kişi tarafından merak edilen sicilim bozuk kredi alabilir miyim ? Sorusuna bu yazımızda evet diye cevap verebiliriz.

Yasal Takipte Olanlara Banka Kredi Verir mi ?

Önceki dönemler hayatınızın her hangi bir alanında bankalar ile yapmış olduğunuz en küçük bir temasınız ile birlikte Kredi kayıt bürosu sizin adınıza bir kayıt açarak kredi notu vermeye başlayacaktır. Kredi notunuz kredi kartı borcunuz, Kredi borcunuz, Vergi borcunuz ve adınıza kayıtlı her hangi bir faturadan hepsinden detaylı bilgi toplayarak sizlere not verir ve bu notlara göre bankalardan kredi veya kredi kartı alabilirsiniz veya alamazsınız. Ancak biz bu yazımızda sizlere sicili bozuk olana kredi veren bankalardan bahsedeceğiz. Sicilim bozuk nasıl kredi alabilirim sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz. Üzerinize kayıtlı her hangi bir taşınmaz malı ipotek göstererek bankalardan kredi alabilirsiniz. veya Aktifbank gibi şubesi olmayan bankalardan yüksek faiz oranları ile kredi kullanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra;

CEPTEB, Enpara, İNG Bank gibi bankalarda sicili bozuk olana kredi veren bankalar olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizde vermiş olduğumuz bu bankaların İnternet bankacılığını kullanarak online olarak sicili bozuk olana kredi başvurusu yapabilir ve ihtiyaçlarınız için kredi kullanabilirsiniz.