İSTANBUL (AA) - Technogym SKILLMILL, Runner's World America tarafından düzenlenen "2017 Gear of the Year" ödülünün sahibi oldu.

Koşu sporu için en önemli dergi olan ve her yıl yeniliklerle koşuyu her zamankinden daha kolay ve daha rahat hale getiren kısa bir ürün listesi seçen Runner’s World, güç, hız, dayanıklılık ve çeviklik eğitimini birleştiren ve motorlu olmayan tek ürün olan Technogym SKILLMILL’i ödüle layık buldu.

Technogym SKILLMILL, "2017 Gear of the Year" ödülünün sahibi oldu.

Spor uzmanları, her gününü spor yapmaya ve spor performansını geliştirmeye adamış sporcular için ideal bir antrenman sunan SKILLMILL, kullanıcılara, dirençsiz çalışmadan tümüyle kızak itme seçeneğine geçerek tüm hız direnci tecrübelerini yaşatıyor.

SKILLMILL, sürat koşusundan güç gelişimine kadar tüm vücudun enerji sistemini, etkili metabolik iyileştirme için tek bir çözümde antrenman imkanı sağlıyor.

Skillmill, Technogym "cloud" tabanlı eğitim platformu mywellness'e tamamen entegre olarak çalışıyor. Söz konusu eğitim platformu kullanıcılara eğitim rehberliği sunmak, sonuçlarını görüntülemek ve izlemek içi çeşitli antrenman programları ve araçları içeriyor.

Kullanıcılar, Skillmill QR kodunu tarayarak veya MyWellness uygulamasını indirerek eğitim programlarına erişebiliyor, eğitim parametrelerini gerçek zamanlı olarak konsoldan izleyebiliyor.

Özel olarak tasarlanan programları takip etme imkanı yanında SKILLMILL, atletik antrenmandan ilham alan sınıflar veya küçük grup çalışmaları için ideal bir ürün olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, cihazdaki Unity 3.0 ekran özelliği ile örnek olarak Netflix gibi birçok aplikasyona erişim sağlanabiliyor, kullanıcılar spor yaparken film izleyebiliyor.