İSTANBUL (AA) - Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, müşteri ve üye deneyimini mükemmelleştirme hedefi doğrultusunda tüm süreçlerini yeniledi.

Şirket açıklamasına göre, Sodexo müşteri ve üyelerinin hayatını kolaylaştırarak ayrıcalıklı bir hizmet deneyimi sunmak için Teleperformance Türkiye ile iş birliği yaptı. Kurumlara özel müşteri ve üye temsilcisi atayarak talep ve işlemlerin hızını artıran Sodexo, hizmet kanal yapısını ve operasyonlarını da sadeleştirdi. Daha hızlı, daha kaliteli ve daha ayrıcalıklı bir hizmet deneyimi için web sitesi üzerinden sohbet kanalıyla ulaşıma olanak tanıyan Sodexo, hizmet saatlerini de arttırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sodexo Müşteri Deneyimi Direktörü Serdar Güngör, Sodexo'nun Teleperformance Türkiye ile gerçekleştirdiği bu iş birliği sayesinde benzersiz bir deneyim sunduğunu belirterek, "Sodexo olarak müşterilerimizin, üye iş yerlerimizin ve kullanıcılarımızın yaşadığı deneyimi mükemmelleştirmek ve onlara ihtiyaç duydukları anda en kaliteli hizmeti sağlayabilmek önceliğimiz." ifadelerini kullandı.

Bu amaçla bütünleşik çok kanallı müşteri deneyimi hizmetlerinde Teleperformance ile bir araya gelerek müşterilerin sorularına daha hızlı cevap verebildikleri, onlarla birebir temasta olabilecekleri bir yapı oluşturduklarını aktaran Güngör, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Teleperformance Türkiye, Sodexo müşterilerinin bütünleşik çok kanallı müşteri deneyimi yönetimi ihtiyaçlarını, uzman ekibiyle karşılayacak. Bu yenilenme ile müşterilerimiz ve üye iş yerlerimiz diledikleri kanaldan kendilerine özel olarak atanan müşteri temsilcisiyle iletişime geçerek destek alabilecek. Verdiğimiz hizmetin kalitesini ve hızını artıran altyapı çalışmalarımız kapsamında kanal yapımızı ve operasyonlarımızı da sadeleştirdik, bilgi sistemimizi güncelledik ve santral sistemimiz ile müşteri temsilcilerimizin ekranlarını da yeniledik. Bu yeni sistemle müşterilerimizin ve üye iş yerlerimizin her an yanında olarak kolaylık sağlarken, onlarla daha sürdürülebilir bir bağ kurmayı hedefliyoruz."


- Çoklu kanaldan destek


Sodexo'nun Deneyim Merkezi'nde gerçekleştirdiği bu yenileme çalışması sayesinde müşteriler ve üye iş yerleri, farklı telefon ya da e-mail adresleri yerine tüm ihtiyaçları için 444 72 77 ve [email protected] üzerinden bilgi alabilecekler.

Ayrıca web sitesi üzerinden de destek vermeye başlayan Sodexo sohbet kanalından anında hizmet sunuyor. Hizmet saatlerini de artıran şirket, pazartesi-cumartesi günleri saat 08.00-20.00 arası hizmet verecek.