İSTANBUL (AA) - Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda bulunan projelerindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Sur Yapı'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin 12 farklı lokasyonda bulunan 17 projesindeki ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Şirket, Anadolu Yakası Sancaktepe'de Muhit ve Lavender, Koşuyolu'nda Excellence, Ümraniye'de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe'de Yeşilmavi, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy'de Tilia, Avrupa Yakası Topkapı Evleri, Kağıthane'de Tempo City, Ispartakule'de Bahçeyaka, Eyüp'te Axis İstanbul Ofis, Güneşli'de Corridor ve Mirage, Sultangazi'de Vitrin projelerindeki ticari alanlar kampanyalı fiyatlar ile satışa çıkardı.

Söz konusu projelerdeki 321 adet ticari alanın büyüklükleri 11 metrekare ile 2 bin 520 metrekare arasında değişirken, fiyatlar KDV dahil 180 bin liradan başlıyor. Farklı kampanya ve ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında yüzde 10 indirim sonrasında 60 ay sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Lansmanı yakın tarihte yapılan Topkapı Evleri ve Tempo City projelerinde ise 36 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor.