Geniş bir şirket olan Kolayevim müşterilerine araba sahip olmak isteyenler için oluşturduğu markası üzerinden hizmet veriyor.

Bu hizmet sayesinde faizsiz, istenilen taksit sayısında istenilen her türlü arabayı ülkemizin her yerinde alma şansına sahip olabilirsiniz. Tabi bu sisteme herkes dahil olsa da bunun için sistemi yakından tanımak isteyenler olabilir. Bunun için sunulan avantajları, nasıl tercih yapacağınızı öğrenme şansına sahipsiniz. İsterseniz de iletişime geçerek onlardan sundukları hizmetler ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Kolayevim ile Araba Sahibi Olmanın Avantajları

Kolayevim ev, arsa, dükkan ve taksitle araba sahibi olmak isteyenlere sadece katılım ücreti ödeyerek faizsiz sahip olma şansı sunuyor. Araba almak isteyenler için oluşturmuş olduğu markası Birarabam’a başvuru yapmanız gerekiyor. 

Bu sistem ile ülkemizin neresinde olursanız olun avantajlı seçenekler ile istediğiniz arabayı alma şansınız var. En önemli avantajı faiz olmamasıdır. Farklı vade seçenekleri tercih etseniz dahi sizden bir faiz alınmayacak olması en önemli avantajdır.

Bir başka avantajsa 80 aya kadar vade seçenekleri olmasıdır. Aylık ödeme miktarınıza göre bu sistemlerden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Bunun için aylık ödeme miktarınızı gelir seviyenize göre belirlemeniz gerekiyor. Vade sayısı uzun olsa da faiz ödemeyeceğiniz için kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek yoktur.

Vade sayısını ne kadar uzun tercih ederseniz edin istediğiniz zaman borcunuzu sıfırlama şansınız bulunuyor. Bu konuda acele etmenize gerek yok istediğiniz zaman bu fırsattan yararlanmanız mümkündür. 

Birarabam tarafından sunulan bir başka avantajsa peşinat ödemeden araç sahibi olmanıza yardımcı olmalarıdır. Bu tercih tamamen size bırakılıyor. İster peşinat ödeyerek daha hızlı şekilde borcunuzdan kurtularak araba sahibi olabilir isterseniz peşinat ödemeden araç sahibi olabilirsiniz.

Taksitleriniz ne kadar uzun olsa dahi maliyet değişmeyeceği için taşıt kredisi çektiğinizde ödemeniz gereken faizden kurtulmuş oluyorsunuz. Bu da aracınızı çok ucuz bir miktara mal etmenize yardımcı olacaktır. 

Erken Ev Alma Şansına Sahip Olun

Birarabam şirketi ile iletişime geçerek rahatça araba sahip olmanız mümkündür. Küçük taksitler ödeyebilmek ve faiz ödememek bu sistemle mümkün olacaktır.

Kolayevim tarafından sunulan diğer sistemlerde olduğu gibi bunun içinde bir katılım ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu bedel belirli bir oran ile alındığı için tercih edeceğiniz aracın miktarına göre değişiklik gösterecektir. Bunu sizden peşin olarak tahsil etmek isteyeceklerdir.

Ne kadar hızlı iletişime geçerseniz aracınızı o kadar erken teslim alma şansına sahip olabilirsiniz. Uzun zamandır araba sahibi olmak istiyorsanız birikim yapmakta zorlanıyor ve taşıt kredisi çekerek faiz ödemek istemiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz. En hızlı şekilde ve düşük maliyetle araba sahibi olabilirsiniz.

https://www.kolayevim.com/

https://www.kolayevim.com/taksitle-araba-alma.php