Özellikle 2020 yılında çıkan “Azerbaycan-Türkiye” şarkısıyla Türk hayranlarının da dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı, Nahcivan’ın Ordubadlı ilçesinde doğdu. Müzik sektörüne giriş yapan şarkıcı, birçok şarkısıyla geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Peki ama Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı kimdir?

Şarkıcı Nurlan Ordubadlı Kimdir?

Şarkıcı Nurlan Ordubadlı, 20.03.1986 tarihinde Nahcivan’ın Ordubad ilçesinde doğdu. Ortaokul mezunu olan şarkıcı, 2011 yılında babasını kaybetti. Bir erkek kardeşine sahip olan şarkıcı, hayallerinin peşinden giderek sonra müzik sektörüne adım attı. Bu alanda kendini geliştiren ve pek çok şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Ordubadlı, zamanla hayran kitlesini genişletti. Özellikle 2020 yılında yayımlanan “Azerbaycan-Türkiye” şarkısıyla Türk müzikseverlere de hitap etmeye başladı.

Şarkıcı Nurlan Ordubadlı Nereli?

Şarkıcı Nurlan Ordubadlı, 1986 yılında Nahcivan’ın Ordubad ilçesinde dünyaya gelmiştir. Azerbaycan’da doğan ve uzun süre burada yaşantısını sürdüren şarkıcı, Azeri müziğini de geliştiren isimlerden birisi olmuştur. Birçok şarkı yayınlamış ve bu şarkılarla farklı ülkelerden de dinleyicilere ulaşmayı başarmıştır. Türkiye, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelerde şarkıları sevilerek dinlenen şarkıcı, şarkılarıyla ön plana çıkmaktadır.

Şarkıcı Nurlan Ordubadlı Kaç Yaşında?

Hayranları, şarkıcı Nurlan Ordubadlı ile ilgili birçok konuyu merak ediyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcının kaç yaşında olduğudur. Nurlan Ordubadlı 1986 yılında doğduğu için halihazırda 35 yaşındadır. Birçok şarkıya imza atan Ordubadlı’nın şarkıları arasında; Yeni Nağme, Azerbaycan-Türkiye, Manhiler, Yaşa Azerbaycan, Can Azerbaycan gibi milyonlarca dinlenmiş şarkıları yer alıyor. Azeri kültürünü incelikle işlediği şarkıları, aynı zamanda farklı ülkelerde de dinlenme rekorları kırmıştır. Müzik alanındaki çalışmalarını sürdüren Nurlan Ordubadlı, pek çok şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.