İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), bayram dönemine özel olarak "Günde 10 TL'ye 10 bin TL" ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı.

Banka açıklamasına göre, TEB, harcamaların arttığı bayram döneminde avantajlı fırsatlar sunuyor. Günde 10 TL'ye 10 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası ile TEB müşterileri günde 10 liraya, 10 bin liralık kredi kullanabilecek. Kampanya kapsamında kredi kullanan TEB müşterileri, farklı tutarlardaki nakit ihtiyaçlarını ödeme güçlerine göre farklı vadelerde geri ödeyebilecek.

3 ay ötelemeli ve 48 aya varan vade seçenekleriyle Ramazan Bayramı'na özel sunulan ihtiyaç kredisine TEB şubelerinden, 0 850 200 0 666 numaralı çağrı merkezinden, TEB internet şubesinden, CEPTETEB'den ve SMS yoluyla başvurulabiliyor. Kampanya 30 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yaz mevsiminin başlangıcı ile ev tadilatı, tatil ve yaklaşan bayram için müşterilerinin 48 aya varan vadelerde uygun faizli, dilerlerse esnek ödemeli ve 3 ay ertelemeli kampanyadan faydalanabileceğini belirtti.