DENİZLİ (AA) - OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları"nın yeni rotası Denizli oldu.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluk nedeniyle "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna çıktı.

Tur kapsamında Denizli'ye gelen "Temiz Tuvalet Tırları" ekipleri, Denizli'deki OPET istasyonlarını ziyaret ederek, istasyonlardaki tuvaletleri hijyenik hale getirecek, malzeme tedariği yapacak. Tırdan, OPET müşterilerine, temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri de dağıtılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 16 yılda 9 milyon kişiye hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

Tuvaletlerin, ülkelerin medeniyet göstergesi olduğunu kaydeden Öztürk, "Temiz tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra 7,5 milyon kilometre yol katederek Türkiye'deki köy ve beldelerde halka, okullarda ise öğretmen ve öğrencilere ulaştırıyoruz. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." görüşlerini aktardı.