Sunulan tüm hizmet süreci hastalar için profesyonel bir şekilde gerçekleşiyor. Aynı zamanda beraberinde oluşan tüm hizmetler hijyenik ortam sağlanıyor. Verilen hizmetler ergenlik sürecinden başlayarak menopoz sürecine kadar sürer.

Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanları tüm kadınların sorunları ve tedavileri için hizmet verir. Beraberinde sürekli olarak rutin kontroller yapılması gerekir. Çoğu zaman cerrahi işlemlerde uygulanabilir. Uygulanan tüm cerrahi işlemlerde uygun fiyatlar sunulur. Labioplasti fiyatları gibi pek çok işlem uygun fiyatlar ile sunuluyor.

Kürtaj Nedir?

Hamileliğin ufak cerrahi işlem ile sonlandırılmasıdır. Rahimde bulunan embriyonun tahliyesi için kürtaj için işlemi uygulanır. Ancak bazen nadir durumlarda ilaç yardımı ile ya da kürtaj gerçekleşebilir. Ancak bu işlemler mutlaka doktor kontrolünde gerçekleşmelidir.

Yapılan cerrahi işlemler mutlaka bu alanda deneyimli ve lisanslı uzmanlar tarafından gerçekleştirilmelidir. Çünkü yapılan işlemler sonucunda istenmeyen kanama gibi durumlar veya bundan sonraki doğurganlığı olumsuz etkileyebilecek çok ciddi komplikasyonlar gerçekleşebilir. Bundan dolayı ciddi bir durumdur. Kürtaj ve kürtaj fiyatları hakkında detaylı bilgi doktorlarda alınmalıdır.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Kürtaj gibi işlemler özellikle bazı durumlarda gerekli kılınan bir işlemdir. Kürtaj özellikle günümüzde istenmeyen hamilelik için kullanılan cerrahi işlemlerdir. Kullanılan bu cerrahi işlem aynı zamanda düşük durumunda kalan parçaları almak için ve boş gebelik gibi durumlarda da tedavi amacıyla tercih edilen bir yöntem olmaktadır.

Cerrahi işlem yapılmadan önce rahim ağzı genişletilir ve genişleyen bu kısmı üzerinden işlemlere başlanarak vakum tekniği ile gerekli tahliye  işlemi yapılır bu işleme kürtaj adı verilir. Bulunulan duruma göre kürtaj fiyatları değişebilir.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat Etmesi ve Yapması Gerekenler

Kürtaj öncesi hastaların psikolojik bir destek olması iyi bir seçenek olabilir bunun yanı sıra hastalar kendilerine hazır hissettiğinde kürtaj için bir doktora başvurulmalıdır. Çünkü bu alanda lisanslı kişiler ile yapılması daha güvenilir bir seçenek olacaktır. Bunun yanı sıra kürtaj fiyatları için doktorlar görüşülmelidir.

Kürtaj yapılmadan önce gerekli olan tüm bilgiler öğrenilmeli ve anestezi gibi teknikler doktor ile görüşülmelidir. Bunun yanı sıra kürtaj öncesinde sigara içmek gibi bir şeyler yapılmamalı yemek yenmemelidir. Su dahi içilmemelidir. Operasyon öncesinde hasta kendi için bir çanta yapmalı ve içerisine hijyenik ped gibi ihtiyaçlarını koymalıdır.

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürtaj işleminden sonra mutlaka ultrason kontrolü yapılmalıdır Bunun yanı sıra kürtaj sonrası dinlenmeniz gerekebilir. Bundan dolayı yanınızda dilerseniz refakatçi bulunabilir.

Kürtaj işleminden sonra yaklaşık olarak 1 hafta boyunca aralıklar ile  kanama olabilir. Bunun yanı sıra kürtajdan 1 hafta sonra mutlaka doktor kontrolü gerekir. Kürtaj sonrasında 15 gün boyunca havuz , deniz ve cinsel ilişki yasaktır.

Kürtaj Fiyatları 2021

Hamileliği sonlandırılması durumunda yapılan kürtaj işlemi için bazı şartlar bulunur. Kürtaj fiyatları günümüzde bazı işlemlere, hastanın daha önceden doğumunun olup olmamasına ve gebelik haftasına göre farklılık gösterir.

Bunun yanı sıra kürtaj üzerinde bulunan gebelik haftası da etkili bir fiyat unsurudur. Bulunduğu bölgeye göre bu fiyatlar da farklı değişiklikler gösterilebilir .

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık zarı vajina girişinde yer alır. Vajina girişini örten ince bir yapıdır . Kızlık zarına aynı zamanda hymen adı da verilir.

Kızlık zarı ile enfeksiyonlardan korunulur. Çocuğu koruyan bir yapıdadır. Esnek veya dar bir yapısı bulunabilir. Günümüzde pek çok uzman kızlık zarı dikimi fiyatları uygun bir şekilde sizlere sunulur.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Kızlık zarı muayenesi litotomi pozisyonunda yapılır. Hastanın sırt üstü bir şekilde Muayene masasına yatması ile  yapılır. Gözle yapılan bir muayenedir.

Ancak kilolu kişilerde kızlık zarı muayenesi zor olabilir. Böyle durumlarda kızlık zarı muayenesi gazlı bez yardımı ile yapılır. Uygulanacak yönteme göre kızlık zarı dikimi fiyatları değişiklik gösterir.

Kızlık Zar Dikimi Yöntemleri

Kızlık zarı dikimi yöntemleri üçe ayrılır. Bu yöntemler ise flep, mikro cerrahi ile primer ve vajina daraltma oluyor.

Bu yöntemler arasında en çok flep yöntemi kullanılıyor. Kolay ve kısa süreli bir işlem sürecidir. Hasta sorunsuz bir işlem geçirir. Ancak uygulanan yönteme göre kızlık zarı dikimi fiyatları değişiklik gösteriyor.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün Mü?

Günümüzde uzman kişiler tarafından kızlık zarı dikimi hizmeti veriliyor. 18 yaşından büyük kişiler bu hizmeti alabilir. Ancak 18 yaşından küçük kişilerin velileri ile bu kızlık zarı dikimi hizmetinden yararlanabilir. Sunulan kızlık zarı dikimi fiyatları değişiklik gösteriyor.

Doktorunuz tarafından kızlık zarı dikimi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Labioplasti Neden Uygulanır?

İç dudağın büyümesi sonucu uygulanan bir yöntemdir. Bu büyümeden dolayı enfeksiyon, ilişki esnasında ağrı gibi durumlara karşı uygulanması gereken zorunlu bir tedavi kabul edilir. Bulunduğu bölge ve duruma göre labioplasti fiyatları değişiklik gösteriyor.

Labioplasti Kimlere Uygulanır?

Labioplasti dış dudağında büyüme ve benzeri sorunu olan kişilere uygun bir işlemdir.  Bu işleme karşı 18 yaşından büyük herkes bu işlemden yararlanabilir. İşlem yapılırken bakiredir gibi konular önemli değildir. Ancak mevcut hasta durumuna göre labioplasti fiyatları farklı olabiliyor.

En İyi Labioplasti Tekniği Hangisidir?

En çok tercih edilen parsiyel rezeksiyon yöntemi oluyor. Bu yöntemler genellikle Barbie tarzı vajina elde etmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Parsiyel aynı zamanda kurabilirler parsiyel rezeksiyon yöntemi de tercih ediliyor. Mevcut labioplasti yöntemleri labioplasti fiyatları üzerinde etkilidir.

Labioplasti Ameliyat Fiyatları 2021

Labioplasti ameliyat yöntemleri hastalığın durumuna göre farklılık gösterir. Buna göre Uzmanlar tarafından farklı labioplasti fiyatları oluşturulur.