Ünlü yönetmen Osman Sınav'ın yapımları arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz, 24 Ocak 2018 tarihinde ATV ile yayına başladı. İstanbul ve Trabzon'da çekilen ve daram konulu olarak karşınıza çıkan Türk televizyon dizisi, geçtiğimiz yılın en popüler dizileri arasında yer aldı. Özellikle sosyal medyada oldukça büyük bir hayran kitlesi edinen dizide, Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem senarist olarak görev yapıyor. Full dizi izle imkanı sunan siteler üzerinden takip edebileceğiniz dizi, Sinegraf yapım şirketi tarafından ekranlara sunuldu.

Tahir ile Nefes'in amansız aşkını konu alan dizide, pek çok önemli isim yer almaktadır. Şarkıcı Öykü Gürman'ın yanı sıra Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu gibi yıldızların yer aldığı dizi, para karşılığı satılan bir çocuk gelin olan Nefes ve oğlunun evden kaçması ile başlıyor. Karadeniz'e sığınan bu anne ve oğlun Tahir ile tanışması ve devamında gelişen olayları konu alan dizi, daha uzun süre gündemin üst sıralarını meşgul edecek gibi görünüyor.

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları ve Rolleri

Dizide Tahir Kaleli adlı karakteri canlandıran Ulaş Tuna Astepe, 1988 yılında Kocaeli'de dünyaya geldi. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitiren Astepe, Karadayı dizinde canlandırdığı Orhan karakteri ile kendisini duyurdu. Ünlü oyuncu, dizide Karadeniz'in mert ve sabırsız bir delikanlısı olarak karşınıza çıkmaktadır. Öfkelendi mi gözü kimseyi görmeyen Tahir, ailesinin sahip olduğu kum gemilerinde çalışmaktadır.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrolleri arasında yer alan İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim alan yeşil gözlü oyuncu, dizide Nefes karakterini canlandırmaktadır.

Sen Anlat Karadeniz İzle dizisinin kötü karakteri olarak bilinen Vedat Sayar rolünü ise 7 Eylül 1979 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Ali Nuroğlu canlandırmaktadır. Odtü Felsefe ve Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan yıldız oyuncu, daha önce Tatar Ramazan ve Rüya gibi yapımlarda görev aldı.

Dizinin en komik oyuncuları arasında yer alan Asiye rolünü ise ünlü şarkıcı Öykü Gürman canlandırmaktadır. Farklı müzik tarzı ile piyasaya giriş yapan ve daha önce Panzehir ve Urfalıyam Ezelden gibi yapımlarda görev alan Gürman, bu dizi ile popülaritesini çok daha arttırdı.