BOLU (AA) - Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (STO) tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) desteği ile yapılacak olan geçici depolama tesisi ve idari binasının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın güdümlü proje desteği kapsamında, Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan geçici depolama tesisi ve idari bina ihalesinin hazırlık süreçlerinin tamamlandığını belirterek, ihaleye ilişkin ilanların yerel ve ulusal basın organlarında yayınlandığını, ayrıca TSO ve MARKA’nın web sitelerinde yayınlanmaya devam ettiğini dile getirdi.
"Geçici depolama tesisi, Organize Sanayi Bölgesi tarafından proje için odamıza kulanım hakkı tahsis edilen parselde yapılacak" diyen Başkan Ateş, "Tesisi yerleşkesi içinde birisi geçici depolama tesisi, diğeri de idari bina olmak üzere iki farklı ihale gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen istekliler, 750 lira bedel karşılığında ihale dosyalarını odamız genel sekreterliğinden temin edebilir. Söz konusu ihaleler 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü yapılacak. İsteklilerin teklif dosyalarını 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 11.00’e kadar odamıza teslim edilmesi gerekmekte." dedi.