İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, yenilenen ve teknolojik altyapısı geliştirilen dijital müzik platformu Muud ile müzikseverlere "moduna göre özgürce müzik" deneyimi sunuyor.

Şirketin açıklamasına göre, "Moduna göre özgürce müzik’ mottosuyla yola çıkan Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanının yanı sıra, müzik dünyasındaki yenilikleri abonelerine anında duyuracak şekilde akıllı bir platform olarak hazırlandı.

Operatör bağımsız olarak herkesin kullanımına açık olan Muud, çevrimdışı müzik dinleme imkanının yanı sıra, diğer dijital müzik platformlarında olmayan çok önemli avantajları bulunduruyor.

Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, ücretsiz üye olduklarında, bir ay boyunca istedikleri 1000 yerli şarkıyı reklamsız dinleme hakkına sahip olacak. Muud kullanan Türk Telekom mobil aboneleri ise milyonlarca şarkıyı diledikleri yerde internet paketlerinden harcamadan sınırsız ve özgürce dinleyebilecek.

Mobil cihazların yanı sıra masaüstü bilgisayarlar üzerinden de müzik dinleme imkanı sunan Muud, akıllı sistemle kullanıcıların seçimlerine ve içinde bulundukları ruh haline göre şekillenen çok özel listelerle eşsiz bir müzik deneyimi vaat ediyor.

Bunun yanı sıra yerli ve yabancı müzik piyasalarındaki son gelişmeler, en son çıkan albümler, konser bilgileri, çok özel sanatçı röportajları, en beğenilenler, en çok dinlenenler listesi gibi müzik endüstrisine ait her şey Muud'un dünyasında yer alacak. Kullanıcılar, seçtikleri müzik türüne göre şarkı sözlerini, albümleri, listeleri ve etkinlikleri tek adresten takip edebilecek.

Muud Premium abonesi olan kullanıcılar sınırsız yerli-yabancı şarkıyı dinleyebilecek ve çevrimdışı özelliklerinden yararlanabilecek. Muud'da ilk ay Premium abonelik hizmeti ise ücretsiz olarak sunulacak.

Tüm müzikseverlerin aboneliğine açık olan Muud'da sınırsız ve özgürce müzik dinlemenin aylık bedeli 4,99 TL olacak.


- "Müşteriler istediği içeriğe yasal yoldan ulaşabilecek"


Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde düzenlenen Muud tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türk Telekom olarak ülkenin yüzde 98'ini kapsayan internet erişim hizmetleri ile dünyayı, dileyen herkesin ayağına getirdiklerini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dijital dünyadaki yenilikleri yakından takip edip, son teknolojileri Türkiye'nin her köşesindeki insanımızın günlük hayatına taşıyoruz. Şimdi de bir süredir Türk Telekom Müzik çatısı altında yürüttüğümüz dijital müzik servislerimizi yeniledik, daha da geliştirdik, muazzam bir akıllı müzik platformu oluşturduk. Müzikseverler istedikleri içeriğe yasal yollardan ulaşmanın rahatlığını yaşarken bir yandan da yüksek kalitede müzik dinlemenin ve hızın keyfini sürebilecek. Bu arada Muud'un en önemli özelliği reklamsız özgürce müzik dinletmesi. İster ücretsiz ister aylık abonelik ile ücretli olsun Muud kullananlar araya reklam girmeden şarkılarını dinleyebilecek."