2014 yılından beri hediye ürünleri sektöründe faaliyet gösteren PekGift benzersiz hizmet çözümleriyle oldukça tercih ediliyor. 

Sevgiliniz ve sevdikleriniz için hediye fikirlerinizi gerçeğe dönüştüren sitede yer alan işlem süreci şu şekildedir:

  • Siteye hayalinizdeki özgün hediye seçeneğini anlatan bir mail gönderiyorsunuz
  • Fikirlerinize uygun olarak en kreatif tasarımlarla hazırlanan hediyelik ürününüz hazırlanarak, beğeninize sunuluyor
  • Öncelikle hayalinizdeki hediyelik ürün bir numune olarak hazırlanarak onayınız bekleniyor
  • Hediyelik ürünü onayladığınız takdirde hızlı şekilde üretime başlanıyor ve en kısa sürede siparişleriniz size teslim ediliyor

Bunlara ek olarak, isterseniz, hazırlattığınız hediyelik ürünler istediğiniz adrese istediğiniz tarihte teslim ediliyor.

Sitedeki Geniş Yelpazede Sunulan Hediye Çeşitleri

PekGift, yılların verdiği güven ve tecrübeyle en özgün ve en çeşitli hediye seçeneklerini beğeninize sunuyor. Kupa, bardak altlığı, ayna, defter, yastık, çanta, powerbank, anahtarlık, kapaklı mum gibi 10’larca hediye seçeneğine site üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm hediye seçenekleri, istekleriniz doğrultusunda tasarlanıyor. İsim ve fotoğraf gibi birçok ekleme, istediğiniz grafiklerle size sunuluyor.

Satış sonrası hizmetlerde de öncü olan sitede, kişiye özel tasarlanan ürünler hariç, tüm hediye ürünlerinde iade seçeneği bulunuyor. Bunun yanında, ‘Aynı Gün Teslim’ seçeneği de sitenin oldukça tercih edilmesini sağlıyor. Havale, EFT ya da kredi kartı üzerinden verilen ödeme yöntemleri ile tüm siparişlerinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Müşterilerin güvenliği için, sitede en güçlü alt yapı ve SSL Sertifikasyonu sistemi kullanılıyor.

Pek Gift ile Hediye Kutusu Seçenekleri

Sitede sunulan hediye kutusu seçenekleri ile sevgiliniz için muhteşem bir deneyim yaşatabilirsiniz. ‘I Love You Beary Much’, ‘Her Zaman Seninleyim’, ‘Netflix and Chill’, ‘Beni Tamamlıyorsun’, ‘Her Zaman Aşkla’, ‘You’ve Hacked My Heart’ gibi birçok hediye kutusu seçeneğinden dilediğinizi seçebilir, sevgiliye hediye arayışınıza son verebilirsiniz.

Sitede, erkek ve kadın sevgiliye özel olarak sunulan hediye modelleri bulunuyor. Sektörde yer alan hediye çeşitlerinden daha fazlasına PekGift farkıyla ulaşabilirsiniz. Tüm öneri ve sorularınız için profesyonel şekilde hizmet veren müşteri temsilcilerine canlı destek, e-mail ya da telefon üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz Hediye Konseptini Seçin

PekGift, en özgün, en yaratıcı 100’lerce hediye seçeneğini sizlerin beğenisine sunuyor. Sitede, isteklerinize göre oluşturulan farklı hediye konseptleri mevcut. ‘Sevgiliye Hediye Kutusu’, ‘Arkadaşa Hediye Kutusu’, ‘Yeni İş Kutlama Hediye Kutusu’ ve ‘8 Mart Hediye Kutusu’ farklı tasarımlar ile karşınızda.

Herkesten farklı olarak, sevgilinize ya da sevdiklerinize çok özel bir hediye almak için de sizlere özel fırsatlar sunuluyor. Düşündüğünüz hediyenin özelliklerini anlattığınızda, sitedeki uzman ekip sizlere en iyi şekilde bu hediye seçeneğini tasarlıyor. Siteye ücretsiz şekilde üye olarak, tüm hizmetlerden anında faydalanabiliyorsunuz. Anneniz, babanız, iş arkadaşınız, sevgiliniz veya öğretmeniniz gibi sevdiğiniz kişiler için özenle hazırlanan özgün hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Hediye Seçeneklerine Hızlıca İnceleyin

PekGift, sunduğu orijinal ve kreatif tasarımlara sahip yeni hediye seçenekleri ile oldukça tercih ediliyor. Hediye seçeneklerini, pratik menü üzerinden ‘Fiyatı Artan’, ‘Fiyatı Azalan’, ‘En Çok Oy Alan’ gibi kriterleri üzerinden de görüntüleyebiliyorsunuz. Sistem üzerinden hesabınıza giriş yaparak, hediyenizin kargo sürecini de anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Uluslararası standartlarda kullanım imkanı sunan bir site olan PekGift, kullanıcılarının vazgeçilmezi oluyor. Hızlı olarak ulaştırılmasını istediğiniz hediyeleri belirttiğinizde, aynı gün içerisinde sundukları kargo hizmetinden de yararlanabiliyorsunuz. Sıradan hediyelerden sıkıldıysanız, en iyi tasarımlara sahip farklı hediye seçenekleri için site her zaman yanınızda yer alıyor. Üstelik sektörde yer alan tüm avantajları sizlere bir arada sunuyor.