İSTANBUL (AA) - VakıfBank ile Op Grup arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle VakıfBank BusinessCard'lılara Opet istasyonlarından Opet Otobil aracılığıyla yapacakları her akaryakıt harcamasında yüzde 5 indirim sağlanıyor.

VakıfBank açıklamasına göre, iki marka arasındaki anlaşmaya göre VakıfBank BusinessCard sahiplerinin kampanyadan yararlanmaları için kısa bir kayıt sürecini tamamlamaları gerekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, müşterilerinin ihtiyaçlarını sürekli olarak analiz ettiklerini belirterek, "Buradan hareketle yenilikçi ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra marka işbirliklerine ara vermeden devam ediyoruz. Op Grup ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile kredi kartı harcamalarında önemli bir yeri bulunan akaryakıt harcamalarında ticari müşterilerimize önemli bir kolaylık sağlamayı hedefliyoruz. Bu iş birliğiyle ticari segmentteki binlerce VakıfBank BusinessCard sahibine yeni yılda yüzde 5 indirim avantajı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

VakıfBank BusinessCard sahiplerinin kampanyadan yararlanmaları için öncelikle Op Grup ile "Otobil Sözleşmesi"ni imzalamaları gerekiyor. Bunun için "OPET" yazıp 5724'e gönderen kart sahipleri daha sonra geri aranıyor ve Otobil tanımlanması için gerekli adımlar hakkında kendilerine bilgi veriliyor. Ayrıca Opet'in 0212 267 32 53 numaralı müşteri danışma hattından veya [email protected] adresine gönderilecek mail ile kampanyaya katılım sağlanabiliyor.

Kampanyadan sadece VakıfBank BusinessCard sahipleri yararlanabiliyor. Vakıfbank BusinessCard başvuruları tüm VakıfBank şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor.